Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Δέσμευση ότι σε ένα χρόνο η Ελλάδα θα έχει παντού φάξ, από τους υποψήφιους της ΝΔ

Καμία γωνιά της χώρας μας να μη μείνει χωρίς συσκευή φαξ! Αυτός είναι ο στόχος που τέθηκε από τη Νέα Δημοκρατία μόλις γίνει κυβέρνηση. Μιλώντας εκ μέρους των δύο υποψηφίων ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής της ΝΔ, Γιάννης Τραγάκης.
Ο κ. Τραγάκης, κρατώντας τα φαξ με τα αποτελέσματα που έστελναν οι επιτροπές καταμέτρησης από κάθε
Γιάννης Τραγάκης παρουσιάζει στους δημοσιογράφους το μηχάνημα που θα βάλει τη χώρα στη νέα εποχή
σημείο της Ελλάδας, τόνισε τα ωφέλη που θα έχει για τους πολίτες αυτή η εξέλιξη: «Οι νέοι θαμπορούν να στέλνουν φαξ στη google και να ρωτούν ό,τι επιθυμούν», τόνισε σαλιώνοντας το μολύβι για να κάνει μια ακόμα άθροιση αποτελεσμάτων.
Επίσης, μέσω του φαξ, θα υπάρξει και μεγάλη ανάπτυξη των social media, αφού ο καθένας θα μπορεί να στέλνει τα σχόλιά του παντού και όποιος τα βρίσκει ενδιαφέροντα να τα κάνει retweet, πετώντας τα φαξ στο δρόμο ώστε να τα βρει κάποιος άλλος.
Επίσης θα δοθεί μεγάλη ώθηση στα e-mail, αφού οι χρήστες του διαδυκτίου θα μπορούν να φωτογραφίζουν τα fax που γράφουν και να στέλνουν τη φωτογραφία με sms.
Προβληματισμένος πάντως εμφανίστηκε ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΦΕ Ανδρέας Παπαμιμίκος που όπως δήλωσε δεν εμπιστεύεται τα fax, καθώς μια φορά που προσπάθησε να στείλει fax μέσω υπολογιστή, το παράχωσε στη μονάδα της δισκέτας με αποτέλεσμα να τον χαλάσει.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου