Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Θεοχάρης: «Πυροτέχνημα» η λίστα Φαλτσιανί...

Θεοχάρης: Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι η κυβέρνηση Σαμαρά σε fast forward - «Πυροτέχνημα» η λίστα Φαλτσιανί - Media



«Αυτή η κυβέρνηση είναι συνέχεια της προηγούμενης. Βλέποντάς το λίγο από μακρυά η κυβέρνηση Τσίπρα είναι η κυβέρνηση Σαμαρά σε...
fast forward.»

Με αυτά τα λόγια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, περιέγραψε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το κυβερνητικό έργο.

«Με μικροδιαπραγματεύσεις προσπαθούν να πάνε τα πράγματα πιο πίσω. Κάπως έτσι παρατηρεί κανείς πολλά παράλληλα στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι δύο κυβερνήσεις», πρόσθεσε, σημειώνοντας πως μόνη διαφορά μεταξύ των δύο κυβερνήσεων είναι η «χαλαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται αυτή η κυβέρνηση από τους εταίρους» καθώς κατά τα άλλα «δεν υπάρχει καμία διαφορά στον τρόπο διακυβέρνησης».

Χαρακτήρισε επικοινωνιακό πυροτέχνημα τη λίστα Φαλτσιανί, σημειώνοντας πως τέτοιες υποθέσεις «υπάρχουν καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους, αυτές οι λίστες είναι χαμένες από χέρι... Δεν γίνεται σοβαρή δουλειά».

Αναφορικά με το ασφαλιστικό ανέφερε ότι «θα μπορούσε κανείς να βρει μια λύση στο Ασφαλιστικό και να στηρίξει κάποια πρόταση από την κυβέρνηση. Μέχρι τώρα, μια πρόταση δεν υπάρχει πουθενά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου