Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Αναβάλλεται για λίγο η ψήφος εμπιστοσύνης -Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας η ψηφοφορία

Αναβάλλεται για λίγο η ψήφος εμπιστοσύνης -Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας η ψηφοφορία















Mικρή αναβολή παίρνει η ψήφος εμπιστοσύνης που προανήγγειλε ότι θα ζητήσει η κυβέρνηση με το άνοιγμα της Ολομέλειας. Ολα δείχνουν πως η ψηφοφορία θα γίνει τα μεσάνυχτα του επόμενου Σαββάτου 11 Οκτωβρίου ή της Κυριακής 12 του μηνός.
Αρχικά, ορισμένες πληροφορίες ήθελαν την κυβέρνηση να καταθέτει το αίτημα τη Δευτέρα, με το άνοιγμα δηλαδή της Ολομέλειας της Βουλής, τη συζήτηση να ξεκινά αμέσως και να γίνεται η ψηφοφορία τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.
Ωστόσο, όπως διευκρινίστηκε σήμερα το πρωί το αίτημα δεν θα κατατεθεί τη Δευτέρα (θα γίνει μόνο ο αγιασμός), αλλά ούτε και την Τρίτη, καθώς η συζήτηση είναι τριήμερη και την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη Σύνοδος Κορυφής στο Μιλάνο όπου θα πρέπει να συμμετάσχει ο πρωθυπουργός.
Ετσι προσανατολίζονται προς την κατάθεση της πρότασης την Τετάρτη ή την Πέμπτη με σκοπό να ξεκινήσει η συζήτηση την Πέμπτη ή την Παρασκευή αντίστοιχα και η ψηφοφορία να γίνει τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ή της Κυριακής αντίστοιχα.


Πηγή: Αναβάλλεται για λίγο η ψήφος εμπιστοσύνης -Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας η ψηφοφορία | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/172577#ixzz3EytPUO6J

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου