Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Τα φώτα στη Λεωφόρο

        
pan-2013-pao-panai14Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος και τα βλέμματα πέφτουν στη Λεωφόρο και το Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός.
Ο Γιάννης Αναστασίου έχει στη διάθεση του μετά την πρεμιέρα της Super League τον Μάρκους Μπεργκ. Ο Ελληνας τεχνικός θα κάνει αρκετές αλλαγές στην 11άδα που αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Κοτσόλης επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ρισβάνη, Μέντες. Δεξί μπακ θα είναι ο Μπούρμπος και αριστερό ο Χουχούμης. 
Στην τριάδα του κέντρου θα βρίσκονται οι Δώνης, Λαγός, Μπούι, πιο μπροστά τους ο Μπαϊράμι και στην επίθεση ο Πέτριτς με τον Κλωναρίδη.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Στεφανάκος θα υπερασπιστεί την εστία του, έχοντας στόπερ τους  Εντζεγκουέλε, Κούσα. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Κουτρουμάνος και στο αριστερό ο Ρουμπουλάκου. Τα δύο αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν οι Καλογέρης και Γοδόι. Στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Μύγας, Καπέλ και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Βασιλείου, θα παίξει ο Κόρμπος.
Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει και το ΟΦΗ – Ξάνθη με τις δύο ομάδες της Super League να έχουν στο μυαλό τους και στο πρωτάθλημα.
Ενδιαφέρον έχει και το Κέρκυρα – Καλαμαριά με τον ΠΑΟΚ να θέλει νίκη της Κέρκυρας για να έχει ελπίδες πρόκρισης.
Το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος:

2ος όμιλος: ΑΟΚ Κέρκυρα – Απόλλων Καλαμαράς (15:00 OTES4)

5ος όμιλος: Ερμιονίδας ΑΕ – Απόλλων Σμύρνης (15:00 OTES5)

3ος όμιλος: Νίκη Βόλου – Ζάκυνθος (17:15 OTES4)

3ος όμιλος: ΟΦΗ – Skoda Ξάνθη (19:30 OTES4)

8ος όμιλος: Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (19:30 OTES1)
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου