Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Μάθετε τις τιμές πώλησης των ακινήτων...





 
... σε 48 περιοχές της Αθήνας.
Δείτε των πίνακα...
Έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κατέγραψε τις τάσεις στην κτηματαγορά σε 48 περιοχές της Αθήνας και τις...
ελάχιστες, μέσες και μέγιστες τιμές στις οποίες πωλούνται τα ακίνητα.

Η έρευνα διεξήχθη από τους φοιτητές του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Φωτεινή Κυριαζοπούλου και Ιωάννη Τορνίδη υπό την επίβλεψη του Θεόδωρου Παναγιωτίδη, επίκουρου καθηγητή στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Τα αποτελέσματα προέρχονται από την ανάλυση μικρών αγγελιών.

Συγκεντρώθηκαν συνολικά 31.871 παρατηρήσεις που αφορούν τα τετραγωνικά μέτρα (τ.μ.) και την προσφερόμενη τιμή πώλησης κατοικιών σε 48 περιοχές της Αθήνας από αγγελίες που δημοσιεύτηκαν στο spitogatos από τον Απρίλιο του 2014 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014.

Ο πίνακας συνοψίζει τη μέση εκτιμημένη προσφερόμενη τιμή ανά τ.μ., τη μέση εκτιμημένη ελάχιστη και τη μέση εκτιμημένη μέγιστη καθώς και τον αριθμό των αγγελιών (παρατηρήσεις που αναλύθηκαν).

Στη διαμόρφωση αυτών των τιμών δεν εξετάσθηκε η επίδραση ποιοτικών χαρακτηριστικών όπως όροφος, χώρος στάθμευσης, παλαιότητα κ.ά.

Οι τιμές που αναφέρονται στον πίνακα αφορούν εκτιμημένες προσφερόμενες τιμές (εκτιμημένη ελάχιστη, μέση και μέγιστη τιμή ανά τ.μ.) και όχι τιμές πώλησης, αφού οι τελευταίες δεν είναι γνωστές.


euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου