Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Έχασε Κούσα και πρόκριση ο Παναιτωλικός στην Λεωφόρο (photos-video)

        
sup-pao-panai-kypello1
Η αποβολή του Γιώργου Κούσα στο 79΄ηταν μαχαίρια στον Παναιτωλικό  και φυσικά αυτό που πόνεσε πιο πολύ και από την ήττα-αποκλεισμό  (3-1)στην Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος κατά διαστήματα και έφτασε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ στην επιτυχία. Οι παίκτες του Παναιτωλικού δημιούργησαν , αλλά όμως δεν αξιοποίησαν τις καθαρές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. 

sup-pao-panai-kypello2
sup-pao-panai-kypello3Με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα παρουσιάστηκε ο Παναιτωλικός καθώς μόλις δυο ποδοσφαιριστές (Κούσας – Κόρμπος) παρέμειναν από τον αγώνα της Κυριακής. Παράλληλα είχαμε και αλλαγή θέσεων μιας και ο Μύγας  έπαιξε στο  δεξί άκρο της άμυνας και ο Δημήτρης Κουτρουμάνος στο αριστερό. Επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στην αρχική 11αδα ο Άλβες.
sup-pao-panai-kypello4
sup-pao-panai-kypello5Στο α΄ μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή , την κατοχή όχι όμως τις ευκαιρίες καθώς η άμυνα του Παναιτωλικού δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.  Οι γηπεδούχοι φόρτωσαν αρκετά την αριστερή πλευρά της επίθεσης τους και δημιούργησαν πολλά προβλήματα στον Γιώργο Μύγα. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη τους καλή επίθεση μόλις στο  33΄όταν από κόρνερ του Χουχούμη ο Ρισβάνης πρόλαβε την άστοχη έξοδο του Στεφανάκου και με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι των μπλε.
Η απάντηση του Παναιτωλικού ήταν άμεση και λίγο αργότερα ο Κάππελ από μπαλιά του Κόρμπου βρέθηκε απέναντι από τον Κοτσόλη όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει στο τετ-α-τετ.  Στο 42΄και πάλι ο Παναιτωλικός άγγιξε το γκολ όταν από σέντρα του Κάππελ στο δεύτερο δοκάρι ο Παπουτσογιαννόπουλος πλασάρε όμως ο Κοτσόλης είπε και πάλι όχι.   Με την λήξη του ημιχρόνου ο Στεφανάκος εξουδετέρωσε φάουλ του Πέτριτς.
sup-pao-panai-kypello6
sup-pao-panai-kypello7Στην επανάληψη ο Μύγας έδωσε την θέση του στον Γοδόι και ο Παπουτσογιαννόπουλος γύρισε στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Κουτρουμάνο να παίζει στην φυσική του θέση δεξιά. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν δυο γρήγορα γκολ με τους Κλωναρίδη  (50΄) και  Μπούι στο 58΄ , αφού προηγουμένως (55΄) ο Εντζεκέλε  έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει μιας και η κεφαλιά του εξ επαφής έφυγε μόλις άουτ.  
Η ομάδα του Αγρινίου μπήκε ξανά στην διεκδίκηση του ματς λίγο αργότερα (62΄) όταν ο Κουτρουμάνος αξιοποίησε μπαλιά του Γοδόι στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και πλασάρε εύστοχα (3-1) τον Κοτσόλη.  Με την είσοδο του Μορένο στο ματς στην θέση του Κόρμπου ο Χάβος θέλησε να παίξει το τελευταίο του χαρτί και να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες νίκης είχε. Δυστυχώς όμως η διπλή κίτρινη κάρτα που είδε ο Κούσας στο ίδιο λεπτό (79΄) έβαλε τέλος στα σχεδία ανατροπής. Ο Μπέργκ που στην φάση της αποβολής του Κούσα προσπάθησε να ανταποδώσει  με χτύπημα το φάουλ που του έκανε ο αρχηγός του Παναιτωλικού έμεινε ατιμώρητος.  
sup-pao-panai-kypello8
sup-pao-panai-kypello9Ο Σουηδός επιθετικός που αγωνίστηκε ξανά μετά από 2,5 μήνες απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους βρήκε και πάλι τον δρόμο στα δίχτυα με ένα όμορφο γκολ που επέτυχε στο 84΄ με σουτ έξω από την περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-1).        
Έτσι ο Παναιτωλικός θα επικεντρώσει από δω και πέρα την προσοχή του αποκλειστικά  στα ματς  του πρωταθλήματος αρχής γινόμενης από τον αγώνα με την Ξάνθη την Κυριακή.
Μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το πρωτάθλημα σε τρεις μέρες  θα είναι ότι καλύτερο για τα καναρίνια που δεν κατάφεραν ακόμη μια χρονιά να επιτύχουν μια  διάκριση στον θεσμό του κυπέλλου.
sup-pao-panai-kypello10
sup-pao-panai-kypello11
sup-pao-panai-kypello12
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÐÁÏ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου