Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΕΔΕ δια πάσαν νόσο και δια πάσαν μαλακία


Κι εκεί που λες ότι η χώρα αυτή δεν αντέχει περισσότερη γελοιότητα, έρχεται χθες ο Ανδρέας Λοβέρδος και πάει ένα βήμα μπροστά, διατάσσοντας ΕΔΕ επειδή δεν ήξερε ότι πρέπει να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση σε μια δοξολογία.

Συγκεκριμένα, ο σπουδαίος πολιτικός αρχηγός της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα σημείωσε στο Facebook:

Διέταξα ΕΔΕ για τη διαμόρφωση του προγράμματός μου, ως Υπουργού.Την ανέθεσα στη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, την κα Διονυσοπούλου.
Το πρόγραμμά μου έχει μόνο την κατάθεση στεφάνου και την παρέλαση.
Επομένως, την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό στη δοξολογία θα εκπροσωπούσε άλλος. Εκεί έγινε η παρεξήγηση και η ΕΔΕ θα εντοπίσει με ποιου την ευθύνη.

Η συγκεκριμένη δήλωση εξασφάλισε στον υπουργό Παιδείας ακριβώς όση χλεύη του αξίζει από εκατοντάδες χρήστες του Facebook και του Twitter ενώ επιβεβαίωσε και τις υποψίες όλων μας για το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουν τις ΕΔΕ οι Έλληνες πολιτικοί.

Το βασικό συμπέρασμα όμως είναι ότι για ακόμα μια φορά ένας πολιτικός πιστεύει ότι μπορεί να πείσει κάποιους ψηφοφόρους τους με τέτοιες κωμικές δικαιολογίες κι αυτό είναι φοβερά ανησυχητικό για τη χώρα.
- See more at: http://www.parapolitiki.com/2014/10/ede-dia-pasan-noso-kai-dia-pasan-malakia.html#sthash.3S9rT7k2.gZvHeaET.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου