Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Στην αποστολή ο Μπεργκ εν όψει Παναιτωλικού

         
1113861
Ο Μάρκους Μπεργκ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και μετράει αντίστροφα για την επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους.
Η Αντίστροφη μέτρηση για την πλήρη επάνοδο του Μάρκους Μπεργκ στους αγωνιστικούς χώρους άρχισε με τη συμπερίληψη του στην αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, την Πέμπτη 30/10 στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Ο Σουηδός επιθετικός συγκαταλέγεται στους 20 τους οποίους επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής.
Φυσικά, ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος αφού ναι μεν ιατρικά έχει αναρρώσει αλλά η μακρά αποχή του καθιστά αναγκαία τη σταδιακή προσαρμογή του και την ένταξη του στην ενδεκάδα.
Εκτός αποστολής έμειναν ο Σίλντενφελντ και ο Ντίνας, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει ολοκληρωτικά τους τραυματισμούς τους, στον αντίποδα όμως επανήλθε ο Μέντες.
Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, , Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Μπούι, Ατζαγκούν, Καρέλης, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Πέτριτς, Σταματάκης και Κλωναρίδης.
www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου