Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Τα μέλη των δ.σ. του δήμου Αγρινίου

DSCN2917Στη διαδικασία του δημοτικού συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας ορίστηκαν  μέλη Νομικών Προσώπων και Επιτροπών του δήμου Αγρινίου. Όχι όλων καθώς έμειναν ως εκκρεμότητες η ΔΕΥΑΑ και άλλα συμβούλια. Για όσα υπήρξαν αποφάσεις σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις σήμερα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι συνθέσεις τους έχουν ως εξής:
Στο ΝΠΔΔ του Δήμου Αγρινίου με την επωνυμία «ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης ΚΟΙ.Π.Α.Α. Δήμου Αγρινίου» ως εξής: Τακτικά μέλη οι Καρακώστας Βασίλειος, Κολοβός Σωτήρης,   Φωτάκης Βασίλειος,   Χασιώτης Ευθύμιος (δημοτ.σύμβουλοι από την πλειοψηφία, Γαλαζούλα Μαρία (δημοτ. σύμβουλος από την μειζ. μειοψηφία),  Διονυσόπουλος Λεωνίδα (από τις λοιπές παρατάξεις της μειοψηφίας),   Βέρρη Ευαγγελία (δημότης),   Πεσίνης Θωμάς (δημότης)  και  ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων του Νομικού Προσώπου, που θα ορισθεί από αυτό.Αναπληρωματικά μέλη οι  Κολοβός Χρήστος,   Σαλμά Μαρία,   Παππάς Γεώργιος  (δημοτ. σύμβουλοι από την πλειοψηφία) , Ζώης Δημήτριος (από την μειζ. μειοψηφία), Κοντονάσιος Αθανάσιος (από τις λοιπές παρατάξεις της μειοψηφίας), Συργιάννη Αγγελική (δημότης),  Πάνου Γρηγόριος (δημότης) και ένας αναπληρωτής εκπρόσωπος των εργαζομένων του Νομικού Προσώπου, που θα ορισθεί από αυτό. Πρόεδρος ορίστηκε κ. Βασίλειος Καρακώστας και αντιπρόεδρος ο κ. Βασίλειος Φωτάκης.
Στο Δ/κού Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Αγρινίου (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) το Δημοτικό Συμβούλιο όρισε ως μέλη τους Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου ,Σαλακίδου – Πιστιώλη Όλγα και Φαρμάκη Ιωάννη από την πλειοψηφία και Γαλαζούλα Μαρία από τη μειοψηφία.
Ως αναπληρωτές των παραπάνω τακτικών μελών από τους Δημοτικούς Συμβούλους τους Μπούτιβα Ξανθή, Παπαγεωργίου Μαρία και Σκορδόπουλο Δημήτριο από την και Ράπτη Ευθύμιο από τη μειοψηφία.
Ως τακτικά μέλη από τους πολίτες τους κκ Μικέλη Γεώργιο Κακαβιά Κων/νο, Ράπτη Κρίτων, Πετρίδη Γεωργογάλα Μαρία και έναν εκπρόσωπο του Εμπορικού Συλλόγου που θα ορισθεί από τον ίδιο τον φορέα.
Από τους πολίτες ως αναπληρωτές τακτικών μελών τους Κοκοσούλα Κίρκη, Συργιάννη Αγγελική, Στάθης Κων/νος και Καπλάνη Αγλαΐα.
Εκ τους ανωτέρω ορίζει με την ίδια πλειοψηφία ως αντιπρόεδρο την Σαλακίδου Όλγα και ο πρόεδρος εκ του Νόμου είναι ο Δήμαρχος.
Μέλη της Διοίκησης του ΝΠΙΔ του Δήμου Αγρινίου με την επωνυμία Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου Κ.Ε.Δ.Α.
Τακτικά μέλη οι Βασιλείου Ιωάννη, Παπαγεωργίου Μαρία, Μπούτιβα Ξανθή, Σαλμά Μαρία(Δημοτ. Σύμβουλο από την πλειοψηφία), Κραββαρίτη Ευαγγελία (Δημοτ. Σύμβουλο από το σύνολο της μειοψηφίας), Γαλανόπουλο Γεώργιο (Δημότη – κάτοικο), Μακρή – Γιαννακάρη Ανθούλα (Δημότη – κάτοικο) έναν εκπρόσωπο κοινωνικού φορέα και συγκεκριμένα από το Περιφερειακό Τμήμα ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας που θα ορισθεί από αυτό, ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων του Νομικού Προσώπου που θα ορισθεί από αυτό.
Αναπληρωματικά μέλη οι Σαλακίδου Όλγα, Αλεξόπουλος Γεώργιος(Δημοτ. Σύμβουλο από την πλειοψηφία , Σοφρων Κων/νος, Κολοβός Σωτήρης, Ρούσση Αγγελική (Δημοτ. Σύμβουλο από το σύνολο της μειοψηφίας, Στάθης Κων/νος, Καπλάνη Αγλαΐα (Δημότη – κάτοικο), ένας αναπληρωτή εκπρόσωπο κοινωνικού φορέα και συγκεκριμένα από το Περιφερειακό Τμήμα ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας που θα ορισθεί από αυτό και ένας αναπληρωτής εκπρόσωπο των εργαζομένων του Νομικού Προσώπου που θα ορισθεί από αυτό.
Εκ των παραπάνω ορίζεται ως Πρόεδρος η κα Παπαγεωργίου Μαρία και Αντιπρόεδρος η κα Σαλμά Μαρία.
Εκπρόσωπος του Δήμου Αγρινίου στη Γενική Συνέλευση της «Εταιρείας Στάθμευσης Αγρινίου – Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.» για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου όρισε τον Σεϊτανίδη Θεόδωρο (Δημοτικό Σύμβουλο) και αναπληρωτή αυτού τον Στούπα Παναγιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου