Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

LIVE: Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός3-1

        
main-panath-panai-kip
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Λεωφόρου για το πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την πρώτη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 0-1 του Ολυμπιακού Βόλου εκτός έδρας, ενώ  Παναιτωλικός είχε ηττηθεί στο Αγρίνιο 0-1 από τα Χανιά. Στο άλλο ματς του ομίλου που έγινε χτες, Χανιά και Ολυμπιακός Βόλου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0. Προ λίγης ώρας, η Superleague ανακοίνωσε την ποινή που επιβλήθηκε στον Γιάννη Αναστασίου. Ο προπονητής του Τριφυλλιού τιμωρήθηκε με 5.000 ευρώ πρόστιμο και 10 ημερολογιακές ημέρες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους. Επίσης, η ΠΑΕ θα πληρώσει 2.500 ευρώ.
Σίγουρα ο Αναστασίου δεν θα κοουτσάρει τον Παναθιηναϊκό στο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, ενώ η παρουσία του στον πάγκο της Τούμπας θα κριθεί στο παρά ένα.Λίγος κόσμος στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης», λόγω του εργάσιμου της μέρας αλλά και του αγώνα μπάσκετ που ακολουθεί αργότερα.
Ο Παναθηναϊκός θέλει τους τρεις βαθμούς για να προκριθεί μαθηματικά στην επόμενη φάση, ενώ ο Παναιτωλικός θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες του.
Την τελευταία αγωνιστική τα Χανιά υποδέχονται τον Παναθηναϊκό και ο Παναιτωλικός τον Ολυμπιακό Βόλου.
. Για τον Παναθηναϊκό αρχίζουν οι Κοτσόλης, Ρισβάνης, Μέντες, Μπούρμπος, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Μπούι, Μπαϊράμι, Πέτριτς, Κλωναρίδης.
Αναπληρωματικοί για τον Παναθηναϊκό είναι οι Στιλ, Σπυρόπουλος, Τρναταφυλλόπουλος, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Νάνο.
. Για τον Παναιτωλικό παίζουν οι Στεφανάκος, Κουτρουμάνος, Κούσας, Κόρμπος, Άλβες, Κάπελ, Καλογέρης, Μύγας, Εντζεγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου.
Στον πάγκο του Παναιτωλικού βρίσκονται οι Μπρακάλι, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο, Μηλιός, Μαρτίνες, Ρουμπουλάκου.
Δείτε Live τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου