Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο η νέα οικονομική εφημερίδα «Επένδυση» (video)

        
koi-ependysi-efimerida (600 x 360)Μια… «Επένδυση» στην ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις πολιτικές εξελίξεις και τα οικονομικά δρώμενα αναδύεται από το ερχόμενο Σάββατο, 1η Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια δυναμική και συλλογική δημοσιογραφική προσπάθεια, που έρχεται σε δύσκολους καιρούς και φιλοδοξεί να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην ενημέρωση, στο «πάνθεον» του έντυπου Τύπου του Σαββάτου. 
Η «Επένδυση» που θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο θα είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για τα πολιτικά και οικονομικά δρώμενα, σε μια κρίσιμη καμπή για τον τόπο. Θα είναι μια έκδοση ανοιχτή σε ιδέες και προτάσεις, χωρίς φραγμούς και κομματικά όρια, στηριγμένη σε μια δυνατή δημοσιογραφική ομάδα. Η πρωτοτυπία στην ενημέρωση, η πρόκληση για προβληματισμό σε κρίσιμα θέματα για τον τόπο, οι αναλύσεις και η αρθρογραφία για την ελληνική πραγματικότητα αλλά και το διεθνές γίγνεσθαι, η ευαίσθητη ματιά στην κοινωνία και τις προκλήσεις, στην τέχνη και τον αθλητισμό θα είναι το δημιουργικό προσκλητήριο συμμετοχής του απαιτητικού αναγνώστη. 
Η εφημερίδα θα είναι πολυσέλιδη, με το κυρίως σώμα σε «σομόν» χαρτί, με έμφαση στις πολιτικές αποκαλύψεις, αλλά και σε θέματα που αφορούν την οικονομική κρίση, τις εξελίξεις στην Ευρώπη, αλλά και τις επιπτώσεις στην καθημερινότητα των πολιτών, με έρευνες και συνεντεύξεις, με μια πλούσια αρθρογραφία, με συνεργάτες από το εξωτερικό, αλλά και με βάρος στα πολιτιστικά δρώμενα καθώς και την «άλλη όψη» στο χώρο του αθλητισμού. Θα κυκλοφορεί σε ασφαλή συσκευασία για τους αναγνώστες με πλούσιες προσφορές και με παρουσία κάθε Σάββατο σε κάθε γωνιά της χώρας. Η «Επένδυση» θα εγκαινιάσει και μια σημαντική συνεργασία με την εταιρεία Metron Analysis, παρουσιάζοντας τις τάσεις που κυριαρχούν στην οικονομία και τις επιχειρήσεις.

ΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΕΠΕΝΔΥΣΗ PLUS
Ένα ξεχωριστό ένθετο για την οικονομία, το «Επένδυση plus», θα είναι ο απαραίτητος συνοδός της έκδοσης, με βάρος στην επιχειρηματική δράση, στις τράπεζες, σε πρόσωπα που πρωταγωνιστούν, στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στο Χρηματιστήριο. Μια έκδοση με οδηγό τις αποκαλύψεις για τα «μυστικά και ψέματα» της κρίσης αλλά και τις ευκαιρίες για επιχειρηματικά success stories, όπως και με πλούσιο παρασκήνιο για την αθέατη όψη στα παραγωγικά υπουργεία, στο Χρηματιστήριο. 
ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TANGO
Στην «Επένδυση» απαραίτητος συνοδός θα είναι μια ξεχωριστή έκδοση, το TANGO. Ένα φιλόξενο περιοδικό, με έμφαση στις ανθρώπινες αναζητήσεις, τη δημιουργικότητα, τον τρόπο ζωής. Συναντήσεις, φιγούρες, απολαύσεις θα συνενώνονται με έναν μοναδικό τρόπο, με συνεντεύξεις, εξομολογήσεις, συναντήσεις με πρόσωπα που έχουν πολλά να μας πουν, αλλά και…χορό, γεύσεις, απρόοπτα.
Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. 
Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ AΓΡΟBUSINESS
Η «Επένδυση» θα συνοδεύεται μια φορά κάθε μήνα από μια ειδική έκδοση για την αγροτική παραγωγή. Το «Αγροbusiness» υπό την επιμέλεια του Πάνου Μπαϊλη, θα δίνει μια πρωτογενή πληροφόρηση για τα προγράμματα και τις ευκαιρίες για την αναγέννηση της αγροτικής δραστηριότητας, χρηστικές πληροφορίες για την επιχειρηματική δράση και την εξωστρέφεια, τις καλλιέργειες και τη ζωική παραγωγή. 


ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Μια δυνατή δημοσιογραφική ομάδα θα στηρίζει την έκδοση της «Επένδυσης». Διευθυντής στην «Επένδυση» είναι ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Σύμβουλος Εκδοσης ο Ευτύχης Παλλήκαρης, Αρχισυντάκτης Εκδοσης ο Ρίζος Ψύλλος, Υπεύθυνος Υλης & Σχεδιασμού ο Σπύρος Αλεξίου. Συντονιστής του πολιτικού τμήματος ο Ανδρέας Παπαδόπουλος. Τη δημοσιογραφική ομάδα απαρτίζουν μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος Καλαρρύτης, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, ο Γιώργος Σιαδήμας, η Στέλλα Γκαντώνα, ο Γιάννης Αντύπας, η Κέλλυ Κοντογεώργη, ο Κώστας Αργυρός, ο Φώτης Απέργης, η Λητώ Μησιακούλη, ο Γιώργος Δασκαλόπουλος, ο Γιώργος Τριανταφύλλου, ο Σταύρος Χαρίτος, ο Φώτης Κόλλιας, ο Χάρης Ντιγριντάκης, η Κορίνα Σαμάρκου, η Ελένη Στεργίου, ο Γιώργος Μητράκης, η Αντιόπη Σχοινά, ο Μιχάλης Γελαντάλις και ο Γρηγόρης Ψαριανός.
Παράλληλα, στην «Επένδυση» φιλοξενείται και μια έμπειρη ομάδα αρθρογράφων όπως Ζέζα Ζήκου, Παναγιώτης Γεννηματάς, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Μένιος Τασιόπουλος, Κώστας Λαπαβίτσας, Μαρία Χούκλη, Φοίβος Καρζής. Το «ΤANGO» επιμελείται μια δημοσιογραφική ομάδα με επικεφαλής τον Βαγγέλη Περρή και την Αθηναϊδα Νέγκα. 
Μαζί το Σάββατο 1/11, ένα διπλό cd με τη live ηχογράφηση της εξαίρετης συναυλίας που έδωσε ο Γιάννης Πάριος τον Απρίλιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τίτλο «Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ».
Για πρώτη φορά, ο Γιάννης Πάριος παρουσίασε ολοκληρωμένη τη δική του προσέγγιση στο ρεπερτόριο του  Βασίλη Τσιτσάνη, του δημιουργού που έβγαλε το λαϊκό  τραγούδι από το περιθώριο και του χάρισε τη θέση και την διαχρονικότητα που του αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου