Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Π.Παπαδόπουλος: «Ο κ. Σαλμάς έχει καταγραφεί στις μαύρες σελίδες της τοπικής ιστορίας»

        
po-papadopoulos-kentriki1O επικεφαλής του συνδυασμού «Η Κοινωνία Μπροστά» κ. Π. Παπαδόπουλος, με ανακοίνωσή του αναφορικά με τη σημερινή επίσκεψη Σαλμά στο Μεσολόγγι, κάνει λόγο για σύγχρονο μαυρογιαλουρισμό εκ μέρους του βουλευτή και για προσπάθεια εξωραϊσμού των «άθλιων μηνμονιακών πολιτικών».
Η ανακοίνωση:
Σήμερα 27/10/2014 η πόλη μας και ο Δήμος Μεσολογγίου είχε την “ευτυχία” να υποδεχθεί τον κ. Μάριο Σαλμά ως άλλο “Μεσσία” και μάλιστα μετανοημένο για τη θέση του αναφορικά με την ουσιαστική κατάργηση του ΤΕΙ της πόλης, συνδυάζοντας την επίσκεψη αυτή με την μεταφορά του αξονικού τομοκγράφου από το Νοσοκομείο Αγρινίου στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και μάλιστα “κατόπιν ενεργειών του”! Αλήστου μνήμης εποχές στην άσκηση μιας πολιτικής που καταρρέει και παραπέμπει σε λογικές σύγχρονου μαυρογιαλουρισμού.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά και ο κ. Σαλμάς χαρακτήρισε ως “ιστορικό λάθος” τον αποκλεισμό από τις γιορτές Εξόδου των πολιτικών που στιγμάτισαν με τη συμπεριφορά τους, τις πολιτικές και την υπογραφή τους την πόλη του Μεσολογγίου. Το θράσος και, εν προκειμένω, ο αμοραλισμός δεν έχουν προηγούμενο! Να εγκαλείται, δηλαδή, ολόκληρη πόλη που καταστράφηκε από τις πολιτικές επιλογές του κ. Σαλμά και των συνοδοιπόρων του στην κυβέρνηση, που έφαγε τα χημικά με το τσουβάλι στο Θεοξένια, αλλά και που η άτακτη φυγή του οποίου έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, να ζητήσει και συγνώμη από τον κ. Σαλμά! Είνα απαράδεκτο να διατυπώνονται τέτοιες απόψεις και ταυτόχρονα πρόκληση άνευ προηγουμένου απέναντι στα ιστορικά γεγονότα.
Μάλιστα, ο κ. Σαλμάς μας προετοιμάζει για το ΑΘΗΝΑ 2 όπου κατά πάσα πιθανότητα θα ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο του, όπως και στην περίπτωση του Νοσοκομείου, της Επιθεώρησης Εργασίας, του ΚΕΠΥΕΛΛ και ουκ έστιν αριθμός άλλων πληγμάτων που θα δεχθεί με κύρια δική του συνευθύνη ο Δήμος Μεσολογγίου.
Κύριε Σαλμά, δεν δικαιούστε να μας κάνετε υποδείξεις! Δεν δικαιούστε να εξωραΐζετε την άθλια μνημονιακή πολιτική σας σε κάθε της σημείο! Τέλος, δεν δικαιούστε να μην σέβεστε τις αποφάσεις των φορέων και των συλλογικών οργάνων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.
Ένα πράγμα, από την δική μας πλευρά, σας διαμηνύουμε… Δεν θα σας αφήσουμε να συνεχίσετε το καταστροφικό σας έργο. Η ιστορία σάς κατέταξε στους υπονομευτές της πόλης και του Δήμου, και μάλλον θα είναι ακριβοδίκαιη. Δεν χρειαζόμαστε πλέον την βοήθειά σας. Το τέλος σας πλησιάζει…
ΥΓ1: Δεν θέλουμε κ. Σαλμά άλλες χάρες. Ή εσείς ζείτε στον κόσμο σας, ή εμείς ζούμε σε άλλον πλανήτη. Εδώ έχουν χάσει οι λέξεις το νόημα και το περιεχόμενό τους. Επομένως, ιστορικό λάθος είναι η πόλη που σήμερα μετά από όλα αυτά σας ανέχεται
ΥΓ2: Αύριο 28/10 θα εκπροσωπήσετε την κυβέρνηση στην ιστορική επέτειο του ΟΧΙ του 1940 ως ελάχιστο φόρο τιμής για όσα έχετε προσφέρει;
Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής Συνδυασμού
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Δημ. Σύμβουλος
Ι.Π. Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου