Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΟΚ, καλεί Κονσεισάο για Μορένο! – Η κλήση στον παλιόφιλο τεχνικό της Μπράγκα για τον «Μπαλοτέλι του Αγρινίου»!

        
MORENOΜπορεί τα κολλύρια να΄χουν ξεπουλήσει πολύ νωρίς την τρέχουσα σεζόν στο Λίβερπουλ, λόγω των φτωχών εμφανίσεων του Μάριο Μπαλοτέλι με τους «κόκκινους», ωστόσο στα μέρη μας ο «Μπαλοτέλι του Αγρινίου» βγάζει… μάτια με τις εξαιρετικές παραστάσεις του και κάνει αχρείαστα τα κολλύρια.

Ο Ερικ Μορένο (περί ου λόγος) θυμίζει τον Μπαλοτέλι τόσο από πλευράς σωματοδομής, όσο και από άποψης hairstyle, όχι όμως και στην συχνότητα με την οποία κουνάει τα δίχτυα με την φανέλα του Παναιτωλικού συγκριτικά με τον Ιταλό επιθετικό, έστω βέβαια κι αν η Premier League απέχει έτη φωτός από την δική μας μνημονιακή Superleague.
 

Παρεμπιπτόντως και παρά το παρατσούκλι που συνοδεύει τον 23χρονο φορ της Αγρινιώτικης ομάδας από την εποχή που αγωνιζόταν στην χώρα του την Κολομβία, ο ίδιος δεν κοιμάται με την φωτογραφία του Μπαλοτέλι, αλλά του Βραζιλιάνο Ρονάλντο κάτω από το μαξιλάρι του.
 

Οσο για την δική του φωτογραφία…; Αρχίζει να΄χει μεγάλο σουξέ, όχι μόνο στο γεωγραφικό διαμέρισμα του Αγρινίου, αλλά και γενικότερα στην «πολυκατοικία» της Super League.  
Τα πέντε γκολ σε τέσσερα ματς με αποκορύφωμα το τελευταίο χατ – τρικ κόντρα στον Πανθρακικό, αν μη τι άλλο αποτελούν αξιοζήλευτες επιδόσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.
 

Μια φορά, στον Παναιτωλικό μακαρίζουν την τύχη τους για τις παραδοσιακά βελούδινες σχέσεις τους με την Μπράγκα, δεδομένου πως χάρη σε αυτές ο νεαρός Κολομβιανός στράικερ ήρθε ως δανεικός το περασμένο καλοκαίρι στο… εξωτικό Αγρίνιο, με την πορτογαλική ομάδα να διατηρεί τα δικαιώματά του.
 

Κάτι που σημαίνει πως όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του  ποδοσφαιριστή, μην μπερδευτούν και ενοχλήσουν τον Φώτη Κωστούλα, αλλά ας φροντίσουν να βρουν τα τηλέφωνα των υπευθύνων της Μπράγκα.
 

Μια φορά, στον ΠΑΟΚ δεν θα χρειαστεί να ιδρώσουν προκειμένου να κάνουν πορτογαλικό ρεπορτάζ, δεδομένου πως στον πάγκο της Μπράγκα βρίσκεται ένα φίλος απ΄τα παλιά!
 

Ασφαλώς και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, άλλοτε ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είναι πρόθυμος οποιαδήποτε ώρα και στιγμή να μεταφέρει «χαρτί και καλαμάρι» στον Ζήση Βρύζα και τα άλλα παιδιά, πότε λήγει το συμβόλαιο του Μορένο, πόσο τον κοστολογεί η Μπράγκα κι όλα τα απαραίτητα… παρελκόμενα.
 

Αν και για να τα λέμε και να γράφουμε όλα – σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης – το πρώτο τηλέφωνο από την Τούμπα στον κόουτς Κονσεϊσάο ήδη έγινε και αναμένονται τα επόμενα αν και εφόσον ο «Μπαλοτέλι του Παναιτωλικού» συνεχίσει να βγάζει μάτια και να καταπλήσσει τα πλήθη μέσω των εμφανίσεων του με την ομάδα του Αγρινίου. 
Σύμφωνα μάλιστα με τον μανατζερικό μύθο, ο Κονσεϊσάο είχε προτείνει να στείλει δανεικό τον Μορένο στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο τότε ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν γέμιζε το μάτι στα καρντάσια. 
Συμβαίνουν κι αυτά.
http://marcasl.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου