Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ευχαριστήρια επιστολή Δημ. Τσακαρδάνου

 
  Ο απερχόμενος Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας Δημήτριος Τσακαρδάνος, έδωσε στη δημοσιότητα ευχαριστήρια επιστολή μετά την ανακοίνωση της αποστράτευσης του.
«Απερχόμενος, μετά τις τελευταίες κρίσεις, του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας από την τιμητική θέση του Αστυνομικού Διευθυντού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, που μου είχε ανατεθεί, επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Μητροπολίτη Αιτ/νίας , τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Δημάρχους της περιοχής Ακαρνανίας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αγρινίου , τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, φορείς και συλλόγους, τα τοπικά Μ.Μ.Ε και τους κατοίκους της Ακαρνανίας για την εμπιστοσύνη προς την Ελληνική Αστυνομία και το πρόσωπό μου και τους καλώ όπως συνεχίσουν να εμπιστεύονται την Αστυνομία στους δύσκολους καιρούς που βιώνει το έθνος μας.
Τους εύχομαι καλή δύναμη, υγεία και υπομονή έως ότου ξεπεραστεί η κρίση που ταλανίζει την κοινωνία μας.
Ιδιαίτερα επιθυμώ να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο Επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης , τους Διοικητές των Υπηρεσιών της Α.Δ. καθώς επίσης και όλο το αστυνομικό – πολιτικό προσωπικό της για την συνεργασία και την αμέριστη βοήθεια στο έργο μου. Τους εύχομαι υγεία και δύναμη , όπως συνεχίσουν το δύσκολο έργο της διασφάλισης της περιουσίας – ζωής – αξιοπρέπειας του κοινωνικού συνόλου της περιοχής μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου