Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Υπάλληλος έπαιρνε τηλέφωνο το μέντιουμ και χρέωσε 67.000 ευρώ...

 


«Ταμπλάς» του ήρθε του Διοικητή του Νοσοκομείου Ρίου Απόστολου Λέτσιου όταν του έφεραν τους τελευταίους λογαριασμούς τηλεφωνίας!
Το Νοσοκομείο συνήθιζε να πληρώνει...
7.000 – 10.000 ευρώ μηνιαίως, και ξαφνικά ο πρώτος από τους δύο τελευταίους λογαριασμούς του εκτινάχτηκε στο ποσό των περίπου 50.000 ευρώ, ενώ ο δεύτερος στις 17.000 ευρώ.
Αμέσως ο Διοικητής διέταξε έρευνα για τους υπέρογκους αυτούς λογαριασμούς και όπως αποδείχτηκε αρκετά από τα «περίεργα» αυτά τηλεφωνήματα που ανέβασαν τον λογαριασμό στα ύψη είχαν γίνει… σε μέντιουμ!

Συγκεκριμένα υπάλληλος ή υπάλληλοι του Νοσοκομείου τηλεφωνούσαν… με τις ώρες στον πενταψήφιο αριθμό 14740 και επικοινωνούσαν με εταιρεία που προσφέρει προβλέψεις… από διάφορους «μελλοντολόγους»!

Η χρέωση για κάθε τέτοια κλήση ήταν 1,73 ευρώ ανά λεπτό, οπότε με βάση τις 10.000 ευρω που πλήρωνε το Νοσοκομείο για τις συνηθισμένες τηλεφωνικές κλήσεις, βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο υπάλληλος που ήθελε να μάθει το μέλλον του είχε μιλήσει με το μέντιουμ (σε χρονικό διάστημα 2 μηνών)…. 360 ώρες!

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο «δράστης», ενώ μιλούσε με κάποιον μελλοντολόγο, στη συνέχεια και για το ίδιο θέμα που τον απασχολούσε, ζητούσε να μιλήσει και με άλλον από την ίδια εταιρεία ώστε να «επιβεβαιώσει» το… αληθές των προβλέψεων!...

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου