Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Κρίσεις στην ΕΛΑΣ.-Τι γίνεται με τους Αιτωλ/νες

 
Αιτωλ/νας θα είναι ο νέος Γενικος Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλαδος, τι έγινε με τους Αιτωλ/νες υποστράτηγους και ταξιάρχους, αποστρατεύτηκε ο Α/Δ Ακαρνανίας Δ. Τσακαρδάνος
Με αποφάσεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου έγιναν οι τοποθετήσεις των Υποστρατήγων-ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών.
Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στη θέση του Aγρινιώτη Γιάννη Σιάμου που αποστρατεύθηκε, νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο επίσης Αιτωλοακαρνάνας Αθανάσιος Μάτσικας. Κατάγεται από την περιοχή της Αμφιλοχίας και έως τώρα υπηρετούσε στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.
Στους υποστρατήγους, ο Ανδ. Κορδολαιμης με καταγωγή από την Παλαιοκαρυά , που υπηρετούσε στον κλάδο Τάξης του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αποστρατεύτηκε, ενώ ο Γεώργιος Σαλαμούρας από το Αντίρριο παραμένει στο Σώμα από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής στην Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας Επισήμων, ως Διευθυντής.
Αργά χθες βράδυ έγιναν και οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών. Αποφασίστηκε η αποστράτευση, με τον βαθμό του ταξιάρχου του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας Δημήτρη Τσακαρδάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου