Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Συγκίνηση και πρωτοβουλίες για την οικογένεια στο Σπάρτο

 
Η τραγωδία που βιώνει η οικογένεια από το Σπάρτο της Αμφιλοχίας, που από πυρκαγιά έχασε ένα 16χρονο κορίτσι και καταστράφηκε το σπίτι της, συγκλονίζει απλούς ανθρώπους, επαγγελματίες και επιχειρηματίες της περιοχής
Μετά τις πρωτοβουλίες που αναλήφθησαν από την τοπικό εφημέριο του χωριού και τον Σύλλογο των Κατουνιωτών της Αθήνας, απ’όσες είναι γνωστές, υπάρχουν πολίτες, επαγγελματίες, φορείς, τεχνίτες αλλά και εταιρίες που θέλουν να συνδράμουν στην αποκατάσταση της οικίας της χαροκαμένης οικογένειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, μεγάλη τεχνική εταιρία του Αγρινίου, προχωρά αύριο σε αυτοψία του χώρου της καταστροφής και ενεργοποιείται με την διάθεση υλικών και με συνεργεία της, ώστε το σπίτι να επανέλθει στην πρότερη του κατάσταση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Σε αυτήν την κατεύθυνση αναμένεται να γνωστοποιηθούν και οι ανάγκες που υπάρχουν, ώστε να ενεργοποιηθούν και άλλοι επαγγελματίες της περιοχής, με την διάθεση υλικών που θα χρειαστούν.
Συγκινητική είναι και η ανάλογη ανταπόκριση που υπάρχει και για την οικογένεια που ξεσπιτώθηκε επίσης από πυρκαγιά πριν από λίγες μέρες στην Ερυθραία του Αγρινίου, στην οδό Ιωνίας. Και εδώ, πολίτες και φορείς, αλλά και η τοπική ενορία έχουν κινητοποιηθεί για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση των μεγάλων ζημιών που άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά της 24ης Μαρτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου