Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Το Αγρινιώτικο Καναρίνι και το... ΜΠΑΧΑΛΟ TV!

ΝΕΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!

Πριν ξεκινήσω, θέλω να συγχαρώ τα φιλαράκια μου για τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησαν με το ΜΠΑΧΑΛΟ TV. Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στις 9.30 το βράδυ, συντονιστείτε με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και παρακολουθήστε, για μιάμιση ώρα, τα ΝΕΑ του Παναιτωλικού και της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου. Καλά κουράγια μάγκες!

ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ


Για να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη, βγαζουμε το καπελο σε οποιον ή οποιους εκαναν τις χειμερινες μεταγραφες και φερανε τα πανω κατω, γιατι φουληδες, αν ειχαμε μεινει με την ομαδα του πρωτου γυρου, θα ήμασταν για τα κλαρινα. Αφηστε που για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια βγαινουν ολες οι μεταγραφες και γινονται αναντικαταστατες.

ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ, ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ


Ρεκορ αποχωρήσεων προπονητων ειχαμε αυτο το τελευταιο δεκαημερο απο πολλες ομαδες της Β' Εθνικης, δειχνοντας τον πανικο και το αγχος που εχουν οι προεδροι για επιβιωση των ομαδων τους, αλλα και αυτο το μαυρο επαγγελμα του προπονητη.

ΑΓΙΑΣΘΗΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ


Τελικα, η μητερα Τερεζα του Παναιτωλικου εχουν γινει τα Γιαννιτσα. Πριν λιγα χρονια μας ειχαν δωσει το φιλι ζωης με το ιδιο σκορ και μπηκαμε στο μπαραζ ανοδου για την Β' Εθνικη. Ετσι και προχθες, αλλο φιλι, ρουφηχτο αυτη τη φορα, που μας πλασαρε στην εξαδα. Δεν πιστευω στο τελος με τοσα φιλια να μας βγει και το ονομα.

ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ

Θυμαστε τι σας ελεγα πριν 2 εβδομαδες, οτι η επιθεση του Παναιτωλικου θα τερματισει στην πρωτη θεση και χωρις τοπ σκορ. Να που τα κανονια του Ναβαρονε, μεσα σε 5 μερες πετυχαν 7 γκολ. Κοβει τι τσακιρικο το ματι μου ακομα και ειδα οτι η επιθεση του Παναιτωλικου δεν ειναι κουφομπαρτι.

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ


Το λαλαγε το καναρινι, το εγραφε η Mikriliga μηνες τωρα, να κανετε κουρεμα στο εισητηριο. Μας λεγατε οτι λεγαμε κακιες και οτι λαϊκιζουμε. Να ομως που επρεπε να δειτε καταματα την οικονομικη κριση των συμπολιτων μας για να κανετε αυτη την αξιέπαινη χειρονομια.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΧΙΛΛΕΑ...

Σαν μπομπα εσκασε η ειδηση οτι ο Μπεος θα ερθει στο Αγρινιο σαν φιλαθλος και μονο. Το καναρινι Αχιλλεα μου, που πετα απο φωλια σε φωλια, ενα εχει να σου πει: τα πνευματα και τα νευρα ειναι τεντωμενα, γι' αυτο σου λεει, έλα μια αλλη φορα, να φαμε και σπληναντερο.

ΝΑ ΑΠΟΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ


Σκισε την μαυρογατα Χαβο μου στα δυο παιχνιδια με Βολο και Δραμα, γιατι το ξερεις και εσυ οτι εχουμε κακη παραδοση με τα διδυμα μεσα στο γηπεδο μας. Κανε λοιπον το θαυμα σου για να μην παει τζαμπα η ευχη και το κερακι της Παρασκευης.

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ

Να και το εξτρα πριμ απο τον θειο Φωτη. Που με την φορα που πηρε η ομαδα, ειδε οτι πρεπει να βαλει πλατη για την ανοδο, βαζοντας για μια ακομη φορα το χερι στην τσεπη, αν τα καρντασια του φερουνε 12 βαθμους. Παντως, δεν του το τρως το δικιο, οταν η ομαδα χρειαστηκε την χρηματικη του βοηθεια ή μεταγραφικη, ποτε δεν την αφησε ξεκρεμαστη.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ, ΠΕΣ ΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ

Αυτο που εδωσε χαρα στο Αγρινιο ειναι η ανακωχη και η αμοιβαια συγνωμη οργανωμενων και ΠΑΕ. Ετσι, θα ξαναδουμε τα Τιτορμακια στο γηπεδο να δωσουν παλμο. Γιατι, κακα τα ψεματα φουληδες, αυτη η κοντρα μονο κακο εκανε στην ομαδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου