Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Handball Ανδρών:Μία ήττα ακόμα

 


Handball Ανδρών:Μία ήττα ακόμα

Δεν μπόρεσε να συνεχίσει το σερί των νικών του ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. για το Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Ελλάδος. Έχασε στην Πτολεμαΐδα από τον τοπικό «ΑΡΙΩΝΑ».

Στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Πτολεμαΐδας, η ομάδα μας, εμφανώς επηρεασμένη από τη διακοπή του Πρωταθλήματος, δεν μπόρεσε να παίξει καλό HANDBALL. Δεν κατάφερε να μπει δυνατά στο παιχνίδι και να ελέγξει το ρυθμό του. Βιαστική στην επίθεση, ασθενική στην άμυνα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Το μικρότερο σε διαστάσεις γήπεδο ήταν μια αντικειμενική δυσκολία που μας επηρέασε. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε να καλύψουμε τη διαφορά. Στην Πτολεμαΐδα αντιμετωπίσαμε μια νεανική ομάδα, πλούσια σε ταλέντο που της αξίζουν τα συγχαρητήρια για τη νίκη. Συναντήσαμε επίσης παλιούς φίλους του αθλήματος και εδραιώσαμε σχέσεις φιλίας και αμοιβαίας εκτίμησης. Ευχαριστούμε έτσι την ομάδα του «ΑΡΙΩΝΑ» για την φιλοξενία της.

Ευχαριστούμε επίσης τους 80 περίπου από τους φιλάθλους του αγώνα, προφανώς οπαδούς, προπονητές και αθλητές του «ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ», που εν χορώ έβριζαν, χειρονομούσαν και απειλούσαν τους αθλητές μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε τους πρωτοστάτες κ.κ. Γιώσκο Νίκο και Ελευθεριάδη Λευτέρη, εν ενεργεία προπονητές Χειροσφαίρισης οι οποίοι έχουν υπηρετήσει το Άθλημά μας ακόμα και από τη θέση του Ομοσπονδιακού, γιατί ακόμα και μετά το τέλος του αγώνα κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μας και επί 20 λεπτά συνέχιζαν, μαζί με τις συνοδούς τους, να βρίζουν ακατονόμαστα και χυδαία την ομάδα μας. Όταν δε αυτή αποσύρθηκε στα αποδυτήρια δεν σταμάτησαν και συνέχισαν με περισσότερο μένος εναντίον του προπονητή μας. Όλοι αυτοί δεν έφυγαν από το γήπεδο, μας απειλούσαν και μας περίμεναν έξω από αυτό, παρά μόνο με την εμφάνιση ικανής αστυνομικής δύναμης.

Τους ευχαριστούμε γιατί μας έδειξαν ξεκάθαρα ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ και ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

Ευχαριστούμε εδώ θερμά την Ο.Χ.Ε. για τις ενέργειές της για την περιφρούρηση του Πρωταθλήματος και για την πρόληψη τυχόν επεισοδίων βίας εναντίον μας, αλλά κυρίως την Ομάδα ΔΙΑΣ, το Α.Τ. και το Τμήμα Τροχαίας Πτολεμαΐδας για την βοήθειά τους και την αίσθηση ασφάλειας που μας έκαναν να νοιώσουμε.

Το σκορ εξελίχθηκε ως εξής: 5΄: 3-1, 10΄: 6-3, 15΄: 8-5, 20΄: 12-5, 25΄: 15-8 και 18-10 ημίχρονο.

Στο 35΄: 21-12, 40΄: 24-16, 45΄: 25-20, 50΄: 27-22, 55΄: 31-24. Το παιχνίδι τελείωσε 36-28.

Αγωνίστηκαν οι: ΡΑΙΚΟΣ ΣΠ. & ΜΠΑΖΟΥΛΑΣ Β. (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ), ΔΗΜΟΥ ΧΡ., ΠΡΑΣΣΑΣ Ε., ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ Π., ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Κ., ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΝΤΑΟΥΡΟΣ Ι., ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ Ι., ΛΑΓΙΟΣ Α., ΡΑΙΚΟΣ Κ., ΛΑΓΟΣ Κ., ΡΑΠΤΗΣ Π., ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ, ενώ στην αποστολή συμμετείχε και ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ).

Σκόραραν οι: ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ. πρώτος σκόρερ με 9 γκολ, ΡΑΙΚΟΣ Κ. 7 γκολ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ. 6 γκολ, ΔΗΜΟΥ ΧΡ. 3 γκολ, ΛΑΓΟΣ Κ. - ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Κ - ΡΑΠΤΗΣ Π. από 1 γκολ.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που μας στηρίζουν σε αυτή μας την προσπάθεια. Μαζί με τους φιλάθλους μας να ξέρουν ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να επανέρθουμε στις νίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου