Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

«Ρίχνει γέφυρες» στο Μεσολόγγι ο Σαλμάς

 

«Η έδρα του νέου ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας είναι το Μεσολόγγι» δήλωσε στο blog messolonghinews o αναπληρωτής υπουργός Υγείας, σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους σε μια περιοχή όπου μετά τα πρόσφατα επεισόδια έχει καταστεί σχεδόν ανεπιθύμητος!
Ο Μάριος Σαλμάς είπε ακόμη ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να δημοσιοποιηθεί και το σχετικό προεδρικό διάταγμα.
«Μετά από αυτή την εξέλιξη μπορούμε να εξάγουμε το συμπέρασμα, ότι τελικά το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» μπορεί να έβαλε «τίτλους τέλους» στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, όπως το γνωρίζαμε, αλλά δημιουργεί τις προϋποθέσεις και τις προοπτικές, για να διαμορφωθεί μια κατάσταση πολύ πιο καλή και βιώσιμη από την υπάρχουσα, στην οποία το Μεσολόγγι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.», αναφέρει το blog του φίλου Δ. Μαλαβέτα.

Για πολλούς η εξέλιξη αυτή είναι αναμενόμενη και η αλήθεια είναι πως με την έδρα το ΤΕΙ μπορεί να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και να σχεδιάζει σε πιο στέρεες βάσεις. Οι απώλειες όμως που υφίσταται το Ίδρυμα, είναι δεδομένες.
Υπάρχει ακόμη και εκείνο το κομμάτι που θεωρεί πως οι ανακοινώσεις Σαλμά δεν είναι τίποτε άλλο από το «χρύσωμα του χαπιού» για τους Μεσολογγίτες και μια ύστατη προσπάθεια να βελτιώσει το image του μετά τα όσα υπέστη με την επεισοδιακή του απόδραση από το ξενοδοχείο «Θεοξένια»
Για το Αγρίνιο πάλι, δεν λέει τιποτε ο υπουργός. Μάλλον μας έχει σίγουρους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου