Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ολημερίς τα κλιματιστικά ανοιχτά…

 
...και οληνυχτίς, πρέπει να πούμε. Μας μεταφέρθηκε μια καταγγελία από περίοικους του οικήματος που στεγάζεται η Εφορία στο Αγρίνιο. "Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε από το θόρυβο που κάνουν τα τεράστια κλιματιστικά"
Η απορία προφανής: Καλά ποια κλιματιστικά κάνουν θόρυβο τη νύχτα από την ΔΟΥ; Μήπως μιλάμε για τη μέρα; Όχι, οι καταγγέλλοντες επέμεναν ότι τα τεράστια σώματα που χρησιμοποιούνται για θέρμανση- ψύξη στην υπηρεσία που εκτείνεται σε 3 ορόφους μένουν ανοιχτά όλη τη μέρα και πολύ συχνά και τη νύχτα. Και μάλιστα μένουν ανοιχτά και αρκετά Σαββατοκύριακα και αργίες, όπως το τριήμερο της 25ης Μαρτίου !
Οι περίοικοι που δίνουν την πληροφορία μιλούν με βεβαιότητα ίσως όχι για όλα αλλά σίγουρα για κάποια από τα κλιματιστικά της υπηρεσίας.

Αν είναι έτσι μιλάμε για μεγάλη σπατάλη που φυσικά δεν είναι κάτι πρωτοφανές για δημόσια υπηρεσία. Όχι τίποτε άλλο αλλά στην είσοδο της ΔΟΥ εδώ και καιρό υπάρχει ένα πανό που λέει "την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία".
Σωστό κι αυτό αλλά να κλείνουμε και ένα διακόπτη γιατί τελικά όλα τα πληρώνει το δημόσιο που τρέχει για δανεικά στο τέλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου