Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Διαρρήκτης ηλικίας... 2 ετών!

Οι γονείς του μικρού, αλλά τετραπέρατου αγοριού ηλικίας μόλις 2 ετών μάλλον δεν μπορούν ακόμα να καταλήξουν στο αν πρέπει να είναι περήφανοι ή… έξαλλοι με αυτό που κατέγραψαν στην κάμερά τους!

Η ιστορία έχει ως εξής:

Ο μπόμπιρας φαίνεται ότι έχει μια μικρή διαφωνία με την 8χρονη αδερφή του για ένα αρκουδάκι. Η μικρή διαμαρτυρόταν στους γονείς της ότι ο αδερφός της έμπαινε κρυφά το βράδυ στο δωμάτιο της και της το έπαιρνε. Έτσι, για να λυσεί το «πρόβλημα» και να σταματήσουν οι προστριβές μεταξύ των μικρών μελών της οικογένειας, η μαμά Joann Moser αποφάσισε να κλειδώσει την πόρτα του δωματίου της κόρης της.

Δύο μέρες αργότερα όμως, το κοριτσάκι διαμαρτυρήθηκε ξανά ότι ο αδερφός της τής παίρνει το αρκουδάκι που κρατάει το βράδυ αγκαλιά, ισχυριζόμενη ότι ο μικρός ξεκλειδώνει την πόρτα του δωματίου της!

Και επειδή όπως ήταν φυσικό, αυτή η… εκδοχή της ιστορίας ξένισε τους γονείς, αποφάσισαν να τοποθετήσουν μια κάμερα προκειμένου να δουν και με τα ίδια τους τα μάτια, τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια της νύχτας!

«Λίγη ώρα αφού τον βάλαμε στο κρεβάτι του και κλειδώσαμε την πόρτα της κόρης μας, ο μικρός σηκώθηκε και έφτασε έξω από την πόρτα της αδερφής του. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε όταν το είδαμε και αποφασίσαμε να τον αφήσουμε να μπει να το πάρει και να κοιμηθεί με το παιχνίδι της μικρής εκείνο το βράδυ», είπε η μαμά.

Το απίστευτο που έχει καταγραφεί στο βίντεο είναι ότι ο μικρός… κλέφτης κατάφερνε να ανοίξει την κλειδωμένη πόρτα, χρησιμοποιώντας μια λίμα για τα νύχια, την οποία και είχε κρύψει στο δωμάτιό του γιατί ήξερε ότι αργότερα θα του χρειαστεί! Τελικά τι είναι; Ένας εφευρετικότατος μπόμπιρας ή ένας «εκκολαπτόμενος» διαρρήκτης; Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα –για την ώρα- είναι αστείο!
πηγηprotothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου