Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Δηλώσεις προπονητών και παιχτών

 
Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο προπονητής του Ολυμπιακού βόλου, για ψυχή και πάθος μίλησε ο Χάβος. Τι δήλωσαν επίσης Μελισσάς του Παναιτωλικού και Παλαιολόγος του Ολυμπιακού Βόλου
Μακής Χάβος (Παναιτωλικός) : "Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Η εμπειρία μου δείχνει ότι αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζει συνήθως η ομάδα που έχει ψυχή και πάθος . Εμείς τα είχαμε και τα δυο. Τακτικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ κάλοι και πιστεύω βρισκόμαστε σε ένα σημείο που εγώ οραματίζομαι τον Παναιτωλικό. Το γρήγορο γκολ του Ολυμπιακού στην επανάληψη μας αποσυντόνισε. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος γιατί σήμερα το γήπεδο ήταν γεμάτο και ο κόσμος πανηγύρισε την νίκη. Ενωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Προχωράμε με σεβασμό και ταπεινότητα στον στόχο μας . Πλησιάζουμε την τρίτη θέση και πατάμε καλά."
Μελισσάς Πασχάλης (παίχτης Παναιτωλικού) : "Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα για να κερδίσουμε. Αν συνεχίζουμε έτσι δεν θα ξαναχάσουμε την έδρα μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράστασή του, ενώ όσον αφορά το αυτογκόλ που δεχτήκαμε ήταν μια άτυχη στιγμή που δεν συμβαίνει συχνά στα γήπεδα."

Σάββας Παντελίδη (Ολυμπιακός Βόλου): "Γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίζουμε . Θέλαμε να βγάλουμε τον Παναιτωλικό εκτός παιχνιδιού για τα πρώτα 25 με 30 λεπτά. Σχεδόν το καταφέραμε. Δεχτήκαμε όμως το πρώτο γκολ από ένα ατομικό λάθος. Πήγαμε στο ημίχρονο μένοντας πίσω στο σκορ με 2-0. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και μειώσαμε γρήγορα. Όμως ο σοβαρός τραυματισμός του Ανιέτε και το τρίτιο γκολ του Παναιτωλικού ουσιαστικά τέλειωσε το παιχνίδι για εμάς. Έτσι πήραμε ένα καλό μάθημα και πιστεύω ότι αυτό ακριβώς θα μας δώσει και την άνοδο. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα . Καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό
Παλαιολόγος Σάκης (παίχτης Ολυμπιακού Bόλου) : "Αγωνιστήκαμε στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος. Boήθησαν τον Παναιτωλικό τα δυο πρώτα γκολ. Δεν χάθηκε τίποτα για μας. είμαι αισιόδοξος για την ομάδα. Καλή άνοδο στον Παναιτωλικό. Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια στο Αγρίνιο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου