Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Handball Γυναικών:Φινάλε...με νίκη...

 


Handball Γυναικών:Φινάλε...με νίκη...

Με εκτός έδρας νίκη τελείωσε τις υποχρεώσεις του για την φετινή χρονιά το γυναικείο τμήμα χειροσφαίρισης του Παναιτωλικού μας για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών Ελλάδος. Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 αντιμετώπισε στο Αίγιο τον τοπικό Πήγασο και το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικήτρια την ομάδα μας με σκόρ 15-23.

Τα κορίτσια μας μετά από μια καλή και ουσιαστική εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφεραν να πάρουν άλλους 2 βαθμούς και να φτάσουν τους 10 στο τέλος του πρωταθλήματος, καταλαμβάνοντας έτσι την 5η θέση για φέτος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας ξεκίνησε το πρωτάθλημα από τους -5 και είχε και επιπλέον -1 βαθμό από μηδενισμό, κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.
Τερματίζοντας στην 5η θέση λοιπόν, κατάφερε και παρέμεινε στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου στο Αίγιο αγωνίστηκαν οι : Σπυροπούλου Φ. (Τ/Φ)-Σιάσου Αντ. (Τ/Φ)- Πουρνάρα Νικ.- Λουμπαρδιά Κων.- Δήμου Χρ.-Κοκώνη Αφρ.- Κουτσαυτοπούλου Σπ.- Μαντέλλου Παρ. και Ευστρατίου Κων.

Πρώτες σκόρερ για την ομάδα μας οι Μαντέλλου Παρ. και Κοκώνη Αφρ. με 5 γκολ, Λουμπαρδιά Κων. και Δήμου Χρ. από 4 γκολ, Πουρνάρα Νικ. 3 γκολ και Κουτσαυτοπούλου Σπ. και Ευστρατίου Κων. από 1 γκολ.
Πολύ καλή παρουσία με υποσχέσεις για το μέλλον από την νεαρή τερματοφύλακα Σπυροπούλου Φωτεινή.

Συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες που αγωνίστηκαν φέτος για την ομάδα μας και κατάφεραν να κάνουν επιτυχημένη μια πολύ δύσκολη χρονιά, στον προπονητή μας Κο Ραμμόπουλο Γεώργιο που κατάφερε να πάρει το μέγιστο δυνατό από κάθε κοπέλα, να τις βοηθήσει έτσι ώστε να γίνουν καλύτερες και να καθοδηγήσει την ομάδα μας να πάρει ακόμα και τεράστιες νίκες κόντρα σε πρωτοπόρους της βαθμολογίας (βλέπε Παράδεισος Αμαρουσίου και Άρης Νίκαιας),σε όλους όσους ασχολήθηκαν με το γυναικείο τμήμα την φετινή χρονιά και βοήθησαν να υλοποιηθούν οι στόχοι μας.Τέλος συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού που μας στήριξε πάντα και οικονομικά (βάζοντας λεφτά ακόμα και από την τσέπη τους) και όπου αλλού τους χρειαστήκαμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας οι οποίοι μας στήριξαν αυτή την δύσκολη χρονιά, στον φυσικοθεραπευτή μας Κο Καλαντζή Κωνσταντίνο για την φροντίδα και την επιστημονική προσέγγιση ώστε να ξεπερνάμε προβλήματα τραυματισμών και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας οι οποίοι ήταν πάντα κοντά μας και στις καλές και στις κακές στιγμές μας.

Τελείωσε μια επιτυχημένη αλλά και δύσκολη χρονιά!!!
Ευχόμαστε υγεία σε όλους και δίνουμε ραντεβού για την επόμενη χρονιά, όλοι μαζί για την άνοδο στην Α1….!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου