Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Εφοριακοί: Προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις


Με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες προαναγγέλλει κινητοποιήσεις μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Πραγματοποιήθηκε σήμερα 27.3.2013 (9:00 πμ) η τρίτη προγραμματισμένη συνάντηση της ΠΟΕ –ΔΟΥ με τον Γ.Γ.Δ.Ε. κ. Χ. Θεοχάρη. Στη συνάντηση αυτή, αναμέναμε τις ΤΕΛΙΚΕΣ του απαντήσεις, σε σχέση με τις προηγούμενες, στις προτάσεις που του καταθέσαμε και την σχετική τεκμηρίωση.
Δυστυχώς ο κ. Θεοχάρης, έχει αντιληφθεί λανθασμένα την έννοια του διαλόγου, της ευγένειας και του ρόλου του. Με προκλητικό και απαξιωτικό (για το σύνολο του κλάδου) τρόπο, μας ξεκαθάρισε τις τελικές του θέσεις.

1. Επιμένει στην διεξαγωγή της όλης διαδικασίας ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ 1.4.2013.
2. Δεν θα δεσμευτεί γραπτά για την κατοχύρωση του συνόλου των οργανικών θέσεων. Το θέμα θα μελετηθεί, όταν πάρει τα σχέδια για μείωση προσωπικού (στην οποία ο ίδιος προσωπικά διαφωνεί) και τότε θα οριστικοποιηθεί το όλο ζήτημα.
3. Δεν αλλάζει ο αριθμός των 4.091, το 5% για τους Δ.Ε. κλπ.
4.Τα ατομικά συμβόλαια θα ισχύσουν τώρα και μελλοντικά «κάτι θα αλλάξει».

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι
Στην πρόκληση και την στάση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου μας, και μπροστά στη δύσκολη κατάσταση που διαμορφώνεται για τον κλάδο, αλλά και για την πορεία των εσόδων, με τους πειραματισμούς να μην έχουν τέλος, απαντάμε με ενότητα, αποφασιστικότητα, ευθύνη και αγώνα.

-Την ΠΕΜΠΤΗ 28.3.2013 θα συνεδριάσει το Γενικό Συμβούλιο, μαζί με τα Διοικητικά Συμβούλια από όλη την χώρα, για να εξετάσει το όλο ζήτημα.
-Η Εκτελεστική Επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα, αποφάσισε να σας καλέσει, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ. Και να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις, καλά προετοιμασμένες που θα έχουν μεγάλα ποσοστά συμμετοχής".  πηγη.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου