Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Μιλούν σήμερα Διοίκηση και Οργανωμένοι

   
Μιλούν σήμερα Διοίκηση και Οργανωμένοι
Στο ίδιο τραπέζι αναμένεται να καθίσουν σήμερα οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού με την διοίκηση. Οι οργανωμένοι ζήτησαν να υπάρξει συνάντηση με την ΠΑΕ για να συζητήσουν πιθανή επιστροφή τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές μετά την συνάντηση που (εκτός απροόπτου) θα υπάρξει σήμερα. Στην συνέχεια της ήμερες είναι πολύ πιθανό να δούμε και ανακοίνωση από τους οργανωμένους.

Όσο αφορά τον Ολυμπιακό Βόλου ζήτησε εισιτήρια για το Κυριακάτικο παιχνίδι αλλά η ΠΑΕ, για λόγους ασφάλειας, όπως έχει κάνει γνωστό από την αρχή της χρονιάς, αρνήθηκε .

Όσο αφορά το αίτημα της Δόξας Δράμας για να γίνει το παιχνίδι Σάββατο, αντί για την Κυριακή που έχει προγραμματιστεί, υπήρξε αρνητική απάντηση από την ΠΑΕ. Μετά από επιθυμία του Μ. Χάβου που δεν ήθελε να αλλάξει τον προγραμματισμό που έχει σχεδιάσει, η ΠΑΕ έκανε δεκτό το αίτημα του προπονητή της, με αποτέλεσμα να αρνηθεί αυτό της Δόξας.

Τέλος η προετοιμασία για το Κυριακάτικο ντέρμπι θα συνεχιστεί σήμερα με προπόνηση που θα γίνει στις 16:00 στο Emileon.πηγη.panaitolikos1926.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου