Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Είχε και …γέλιο...

 


Μπορεί η συζήτηση στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ χθες να άγγιξε τα σοβαρότερα ίσως θέματα της επικαιρότητας, πλην όμως υπήρξαν και...
στιγμές ...χαλαρότητας.
Άφθονο γέλιο στους παρευρισκόμενους προκάλεσαν οι χιουμοριστικές φωτογραφίες που μοίρασε σε φωτοτυπίες στα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου ο γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, καθώς ανταποκρίνονταν στα αισθήματα των περισσοτέρων για τον ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως δε για τη «σύμπραξή» του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμένου.

Η μία, αναρτηθείσα από νωρίς και στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, απεικόνιζε τον «νέο Τιτανικό» με τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο στην χαρακτηριστικότερη ίσως σκηνή του ομώνυμου κινηματογραφικού έργου. Η δεύτερη πάλι, σχολίαζε …καυστικά τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σε έναν διάλογο μεταξύ Τσίπρα-Λαφαζάνη, ο πρώτος ζητά τάχα από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος να του θυμίσει να καταρτίσουν plan B και plan C όταν γίνουν κυβέρνηση και ο δεύτερος του απαντά πως στην περίπτωση που κάνουν όσα λένε, δεν θα χρειαστούν plan, αλλά …aeorplan.


πηγη matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου