Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

¨Σαλμάς - Καραγκούνης να αντιδράσουν τώρα"

 
Με αφορμή την ανακοίνωση των Βουλευτών Δυτικής Μακεδονίας, για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ, ο Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Π. Μοσχολιός, έκανε δήλωση με την οποία θέτει προ των ευθυνών τους Αιτωλοακαρνάνες που συμμετέχουν στο Υπουργικό Συμβούλιο
Η δήλωση του δημάρχου αναλυτικά :
«Η σημερινή ανακοίνωση περί παραμονής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και δημιουργίας Ομόσπονδου ΑΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, επιβεβαιώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη θέση μας ότι το σχέδιο ΑΘΗΝΑ είναι ένα πρόχειρο, μη επιστημονικό και ρουσφετολογικό κατασκεύασμα. Γι’ αυτό αντιταχθήκαμε και απαιτήσαμε από την πρώτη στιγμή την απόσυρσή του, με αλλεπάλληλες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Βουλευτών Δυτικής Μακεδονίας της συγκυβέρνησης, οι πιέσεις τους απέδωσαν.
Καλούμε τους Βουλευτές του Νομού, και ιδιαίτερα τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Σαλμά και τον Υφυπουργό κ. Καραγκούνη, να αντιδράσουν άμεσα (ΣΗΜΕΡΑ) και να απαιτήσουν να ισχύσει το ίδιο και για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας, δηλαδή την αυτόνομη παραμονή του στο Αγρίνιο.
Καμία ολιγωρία δεν δικαιολογείται. Το Προεδρικό Διάταγμα προωθείται. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και οι ευθύνες θα αποδοθούν από το λαό της πόλης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου