Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

(Βίντεο) Επεισόδια στα Γιάννενα λόγω προσφύγων – Έσπασαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

ΚΑΤΣΙΚΑ111
Σοβαρά επεισόδια έγιναν στα Δολιανά Καλπακίου, με αφορμή την έλευση 200 ακόμα προσφύγων στο κέντρο φιλοξενίας της περιοχής, ενώ στον Κατσικά Ιωαννίνων ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, σπάζοντας τα τζάμια και προκαλώντας άλλες καταστροφές. Στην ίδια περιοχή, άλλη ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε και προπηλάκισε τον περιφερειάρχη Ηπείρου.


Έξω από το κέντρο φιλοξενίας στα Δολιανά Καλπακίου επικρατησε μεγάλη ένταση, καθώς συγκεντρωθηκαν κάτοικοι και εμπόδιαζαν την έλευση των πούλμαν, τα οποία μεταφέραν άλλους 200 πρόσφυγες. Όπως υποστηρίζαν, η Μαθητική Εστία, είναι ασφυκτικά γεμάτη από πρόσφυγες και αρνούνται να επιτρέψουν να στηθούν σκηνές στο χωριό τους. Τελικά οι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν σε άλλο χωρό προσωρινά.

kaxri-ioannina
Νωρίτερα, περίπου στις 7 το απόγευμα, ομάδα αντιεξουσιαστών προπηλάκισε τον περιφερειάρχη Ηπείρου και προσπάθησε να αποτρέψει την είσοδό του στο κέντρο φιλοξενίας της περιοχής.
Λίγο αργότερα, άλλη ομάδα αντιεξουσιαστών έσπασαν τα τζάμια των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατσικά Ιωαννίνων. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, η οποία προχώρησε σε προσαγωγές 18 ατόμων, τα οποία φέρονται να συμμετείχαν στα επεισόδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου