Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Στα κάγκελα ΝΔ και ΑΝΕΛ για το ταξίδι του Καμμένου στις ΗΠΑ με την μπάντα

Αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας προέκυψε με αφορμή την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο υπεύθυνος του Τομέα Εθνικής ‘Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, καταθέτοντας σχετική ερώτηση στη Βουλή δήλωσε τα εξής: «Παρά την οικονομική κρίση και τον δραστικό περιορισμό στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας, ο κ. Πάνος Καμμένος δεν διστάζει να προκαλεί τους Έλληνες. Επιστράτευσε το προεδρικό αεροσκάφος, αλλά και την Πολιτική Αεροπορία προκειμένου να μεταβεί σε κοινότητα των Η.Π.Α., επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Σημειώνεται ότι μέρος της αποστολής αποτελούσε τμήμα της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού που συμμετείχε σε εκδήλωση, που διοργανώθηκε με υψηλό αντίτιμο. Όπως επίσης και το γεγονός ότι ο ίδιος δεν είχε καμία επίσημη επαφή με κυβερνητικούς παράγοντες των Η.Π.Α.».
«Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η στάση του κ. Δαβάκη και της Νέας Δημοκρατίας που με ερώτησή τους στη Βουλή προτείνουν την κατάργηση των παρελάσεων της Ομογένειας», απάντησε το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας. «Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος θεωρεί υποχρέωσή του να συμβάλλει ώστε να συνεχιστούν και να ενδυναμωθούν οι εθνικές εορτές στην Ομογένεια, οι οποίες αποτελούν εθνικό καθήκον και όχι μόνο αναγκαίο καλό», πρροστίθεται στην ανακοίνωση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου