Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

«Μπάτε σκύλοι αλέστε» στο πάρκινγκ των αποθηκών Παπαστράτου

        
pre-parking-papastratos1Δεκάδες είναι οι συμπολίτες μας που έχουν για τα καλά λύσει το πρόβλημα της εξεύρεσης πάρκινγκ στο κέντρο του Αγρινίου. Δεν τους σπάνε τα νεύρα, δεν χρειάζεται να παρκάρουν μακριά από τη δουλειά τους, δεν πληρώνουν.
Έχουν βρει ένα μόνιμο πάρκινγκ στην καλύτερη θέση: Τον χώρο των αποθηκών Παπαστράτου, διπλά από την πλατεία Παναγοπούλου (σιντριβάνι). Είναι μάλιστα τέτοια η προτίμηση που δείχνουν οι οδηγοί στον συγκεκριμένα χώρο, όπου βέβαια δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παρκάρουν αλλά δεν ελέγχονται κιόλας, που μερικές μέρες παρατηρείται συνωστισμός, με αποτέλεσμα μόλις πρόσφατα να προκληθεί και ατύχημα, μετά από σύγκρουση δυο αυτοκινήτων!
pre-parking-papastratos2Τη στιγμή που η σιδερένια κεντρική είσοδος (από την οδό Δαγκλή)  είναι αφύλακτη και ανασφάλιστη είναι πολύ εύκολο για τον καθέναν να μπει στον χώρο και να παρκάρει μέχρι να τελειώσει την όποια δουλειά του… Το πρόβλημα δεν είναι βέβαια τωρινό, αλλά τελευταία έχει ξεφύγει με αποτέλεσμα να εκφράζονται διαμαρτυρίες, αφού δεν έχουν χώρο να παρκάρουν τα δημοτικά οχήματα…
Π.Η.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου