Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Στο «Γεγονός» που κυκλοφορεί

        
geg-gegonos-24-10-20141Κυκλοφορεί από το πρωί του Σαββάτου 25  Οκτωβρίου στα περίπτερα και τα κέντρα τύπου του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας η εβδομαδιαία  εφημερίδα «Γεγονός».
Διαβάστε στο φύλλο που κυκλοφορεί:
-  Υδρογονάνθρακες χωρίς αντισταθμιστικά για την Αιτωλοακαρνανία; Τη στιγμή που εκδηλώνεται το ενδιαφέρον για έρευνες στα χερσαία τμήματα του νομού , αίσθηση προκαλούν οι πληροφορίες ότι η Αιτωλοακαρνανία είναι πιθανό να εξαιρεθεί από τα αντισταθμιστικά οφέλη που μπορεί να προκύψουν από την εκμετάλλευση αυτών των ενεργειακών αποθεμάτων.
-  Δεν υπάρχει τέλος στον κατήφορο του νοσοκομείου Αγρινίου- Ούτε οινόπνευμα στα επείγοντα!
-  Καταστροφές από τη χαλαζόπτωση στην περιοχή του Αγρινίου- τι δηλώνει ο προϊστάμενος του υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ στο Αγρίνιο.
-  Αντιδράσεις για τις εξελίξεις στο αεροδρόμιο του Ακτίου- Πρωτοστατεί ο ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην αποκρατικοποίηση
-  Κάθε μέρα βρίσκουν λαθραία ξυλεία στον Ορεινό Βάλτο- εντατικοί οι έλεγχοι του Δασαρχείου Αμφιλοχίας και της Διεύθυνσης Δασών
-  Εκρηκτικό το αρδευτικό πρόβλημα της Αιτωλοακαρνανίας. Στο επίκεντρο τα προβλήματα λειτουργίας των ΤΟΕΒ και ΓΟΕΒ.
Όπως κάθε Σάββατο όλη η τοπική επικαιρότητα , πλούσια παραπολιτικά, παρασκήνιο και οι μόνιμες στήλες της εφημερίδας με άποψη και χιούμορ.
-  Αθλητικό ένθετο: Τα τελευταία μπασκετικά νέα της Αιτωλοακαρνανίας.και… ώρα για νίκη στον Παναιτωλικό.
 (Γραφτείτε συνδρομητές στο «Γεγονός». Το «Γεγονός»  στεγάζεται στο κέντρο του Αγρινίου, στον πεζόδρομο Ηλία Ηλιού 10, 3ος όροφος. Τηλέφωνα: 26410-24008 – 45150. FAX: 26410-24009.  Email: ef.gegonos@gmail.com  WEB: www.e-gegonos.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου