Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Τώρα: Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Στράτου-καταδίωξη στο Σπάρτο-ακινητοποιήθηκαν οι δράστες

        
epi-astynomia4Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, μετά από ένοπλη ληστεία που έγινε από δυο άτομα στα ΕΛΤΑ Στράτου. Η ληστεία έγινε στις 9:30 το πρωί και οι δράστες , αφού άρπαξαν με την απειλή όπλου απο τον ταχυδρομικό υπάλληλο περίπου 10 χιλιαδες ευρώ,διέφυγαν με δίκυκλη μηχανή μεγάλου κυβισμού, όμως στη συνεχεία εντοπίστηκαν στην περιοχή του Σπάρτου Αμφιλοχίας. Παράλληλα ενημερώθηκαν και όμορες Αστυνομικές Διευθύνσεις για να γίνουν μπλόκα στο ενδεχόμενο διαφυγής των δραστών απο την περιοχή ευθύνης της Α/Δ Ακαρνανίας.
Σε αγροτική περιοχή του Σπάρτου ακολούθησε καταδίωξη μέσα σε χωράφια, αφού ο ένας δράστης είναι οπλισμένος και η επιχείρηση σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε εξέλιξη με τους δράστες να είναι παγιδευμένοι και πιθανότατα να έχουν κινητοποιηθεί.
Σύμφωνα με νεώτερη ενημερωση οι δράστες ειναι τραυματισμένοι και ακινητοποιήθηκαν στο Σπάρτο της Αμφιλοχίας. Θα μεταφερθούν στο νοσκομείο του Αγρινίου και ο τραυματισμος τους μάλλος οφειλεται σε πτώση. Πληροφορίες αναφερουν πως προκειται για Ελληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου