Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Οι μαθητές του Γυμνάσιου Καλυβίων «ομορφαίνουν» το σχολείο τους

        
koi-kalivia-louloudia1Καλαίσθητες παρεμβάσεις και φύτεμα λουλουδιών στο προαύλιο του σχολείου τους πραγματοποίησαν καθηγητές και μαθητές του Γυμνασίου του χωριού μας.
Σε πείσμα των δύσκολων «καιρών» και της νοοτροπίας της γενικότερης αδιαφορίας  που χαρακτηρίζει την κοινωνία μας, οι εκπαιδευτική κοινότητα του Γυμνασίου Καλυβίων με την πρωτοβουλία της μας προτείνει μια εναλλακτική πρόταση για να ομορφύνουμε την ζωή μας, αλλά και το περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε: Βάλτε τα  χρώματα των λουλουδιών στη ζωή σας και όλα θα γίνουν διαφορετικά!!!
koi-kalivia-louloudia2Μετά από πρωτοβουλία του εκπαιδευτικού κ. Ηλία Γοργολίτσα, ο οποίος συνεχίζει επί σειρά ετών να προσφέρει ακούραστα  με την διδακτική και πολιτιστική του δραστηριότητα στο Γυμνάσιο Καλυβίων, καθώς  και με την σύμφωνη γνώμη και συνεργασία του  Συλλόγου  Διδασκόντων ,  οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου,  φύτεψαν λουλούδια στο χώρο του σχολείου  ομορφαίνοντας το, στα πλαίσια διαφόρων παρεμβάσεων που αφορούν την γενικότερη αισθητική του χώρου.
koi-kalivia-louloudia3Συγχαρητήρια στους καθηγητές και τους μαθητές του Γυμνασίου για την όμορφη παρέμβασή τους στους υπαίθριους χώρους του σχολείου τους!
kalyvia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου