Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Έχασε τις αισθήσεις του για ένα λεπτό ποδοσφαιριστής της Σκουτεράς!! 2η Αγωνιστική Β΄ Όμιλος-Γ' ΕΠΣΝΑ / ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ -Α.Ο. ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ 1-0









Ειλικρινά αναρωτιώμαστε.. Τι θα γινόταν ΑΝ ;;;;;


Κύριοι Ματσούκα,Καλύβα και Λιαλιαμπή μπορείτε να μας απαντήσετε;Για ποιο λόγο δεν σταμάτησε αμέσως το παιχνίδι και αφήσατε να περάσουν 10 δεύτερα σε μία φάση που έγινε μπροστά σας ;
Γιατί αφήσατε πλεονέκτημα και περιμένατε 10 δευτερόλεπτα να σταματήσετε τη ροή του αγώνα; Ήταν όντως πιο σημαντικός;
Καταλαβαίνουμε τον ανθρώπινο παράγοντα , την ένταση του παιχνιδιού κ.α. αλλά είστε υποχρεωμένοι σε τέτοιες φάσεις να τις σταματάτε Α Μ Ε Σ Ω Σ !!!!!!!!! ΙΔΙΩΣ όταν έχουν προηγηθεί άλλες δυο φάσεις τραυματισμού παιχτών στο κεφάλι.


Τα σοκαριστικά δευτερόλεπτα στο 88΄ :

video

Οι άλλοι δύο τραυματισμοί

Στο  28'





και στο `65'
 

Στο παιχνίδι..

Η Θύελλα Αγίου Ανδρέα επικράτησε με 1-0 του Α.Ο. ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ σε ένα παιχνίδι το οποίο χαρακτηρίστηκε από τη δύναμή του. Λιγοστές οι σημαντικές φάσεις στις δυο εστίες.Πολλά τα λάθη του διαιτητή , με σημανικότερα δυο.
Τον καταλογισμό πέναλτι στο 71 εις βάρος της Σκουτεράς σε μία αμφισβητούμενη φάση  αλλά και το να μη σταματήσει αμέσως το παιχνίδι στο 88 όταν ο σκόρερ του Αγίου Ανδρέα Τσιντζελής Σ. και ο Γρίβας Σπύρος της Σκουτεράς συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι στον αέρα σε διεκδικούμενη μπαλιά!!!Ευτυχώς ο Άγιος Ανδρέας μας βοήθησε.


Συγκεκριμένα, στο πρώτο ημίχρονο, στο 5΄ καλοεκτελεσμένο κόρνερ του Αντωνόπουλου Δημήτρη βρήκε στο ύψος της μικρής περιοχής τον Καραγεώργο Γιάννη ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα αουτ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 39΄ με τροφοδότηση του Τσάνη Ιωάννη την οποία αναχαίτησε προσωρινά ο τερματοφύλακας της Σκουτεράς Παπαθανασόπουλος Γιάννης.
Ο Κοκορώνης Βασίλης βρέθηκε μόνος σε κενή εστία αλλά το σουτ του κατέληξε απελπιστικά αουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα μπήκε πιο δυνατά και στο 57΄, ο Μπούκαρης Χαράλαμπος τροφοδότησε τον Μπούκαρη Αθανάσιο ο οποίος σκόραρε απο θέση οφσάιντ το οποίο καταλογίστηκε. Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε τα επόμενα δύο λεπτά δύο σουτ (ένα αουτ, ένα μπλοκάρισμα).

 Στο 61΄σε μια αντεπίθεση της Σκουτεράς, ο Σπύρος Γρίβας με πλασέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα αουτ από το αριστερό δοκάρι του Μόσχου Χρήστου.

Στο 71΄καταλογίστηκε πέναλντι υπέρ της Θύελλας Αγίου Ανδρέα το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους, καθώς ο παίκτης της Θύελλας σούταρε από πλάγια θέση αουτ αλλά στην εξέλιξη του αγώνα, πρίν βγει έξω η μπάλα έπεσε πάνω στον Καραγιώργο Κωνσταντίνο της Σκουτεράς. Αυστηρή απόφαση την οποία μετέτρεψε σε γκολ ο Τσιντζελής Μιχάλης. ο Παπαθανασόπουλος Παναγιώτης διάλεξε τη σωστή γωνία, ακούμπησε με τα ακροδάχτυλα τη μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει.

Στο 88΄έγινε η επίμαχη φάση του τραυματισμού των δύο παικτών που αναφέραμε εκτενώς παραπάνω και στο πρώτο των καθυστερήσεων φαουλ του Καραγιώργου Κωνσταντινού γέμισε τη μικρή περιοχή αλλά ο Αντωνόπουλος Δημήτρης  και ο Αντωνόπουλος Γιάννης δεν μπόρεσαν να πιάσουν τη κεφαλιά απο πλεονεκτική θέση.   







φωτογραφίες : Αντωνόπουλος Φώτης






 

































  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου