Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Κρατάει μόνο την πρόκριση (1-0) (video)

        
panai-kypello-panai-kerkyra6
Χωρίς να ικανοποιήσει  με την εμφάνιση του, ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 την Κέρκυρα και πέρασε στους 16 του κυπέλλου.
Οι γηπεδούχοι με αρκετές αλλαγές στην βασική τους σύνθεση , αφού μόνο τρεις παίχτες από το ματς της Δευτέρας έπαιξαν στην βασική ενδεκάδα, δεν έπιασαν καλή απόδοση και κινδύνεψαν από την σκληροτράχηλη Κέρκυρα. Στο πρώτο μέρος παίχτηκε ένα παιχνίδι κέντρου χωρίς πολλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν μόνο μια καλή στιγμή στο ματς με τον Μπελόν .  Στην επανάληψη ο προπονητής του Παναιτωλικού βλέποντας ότι κινδυνεύει ακόμα και αυτή η πρόκριση πέρασε στο παιχνίδι τους Καμαρά, Κουτσοσπύρο και Σφακιανάκη. Η εικόνα του Παναιτωλικού άλλαξε προς το καλύτερο και χάθηκαν 2-3 καλές ευκαιρίες, ώστε ο Παναιτωλικός να ανοίξει το σκορ.
Η Κέρκυρα μη έχοντας να χάσει κάτι χτύπησε το ματς και την πρόκριση, έχασε όμως δυο κραυγαλέες ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ σε καθοριστικά σημεία του αγώνα. Την λύτρωση και την νίκη-πρόκριση έδωσε για τον Παναιτωλικό ο Μπελόν στο 88΄ με πλασέ δεχόμενος ασίστ από τον Κουτσοσπύρο.

Η εικόνα του Παναιτωλικού στο ματς γενικά ήταν αποκαρδιωτική, προβλημάτισε τον κόσμο,  αλλά και την τεχνική ηγεσία και δικαίωσε κατά κάποιον τρόπο τον Χάβο για τις επιλογές που κάνει στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται στους 16 του κυπέλλου και μπορεί ο βασικός στόχος του να είναι το πρωτάθλημα, κανένας όμως δεν θα αρνούνταν και μια διάκριση στο κύπελλο, όχι όμως με εμφανίσεις σαν την σημερινή.
Οι γηπεδούχοι γλίτωσαν στο παρά πέντε μια περιπέτεια στην παράταση και έναν πιθανό αποκλεισμό από το κύπελλο τον οποίο μέχρι τώρα έχουν γνωρίσει έξι ομάδες από την Super League.
Γ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου