Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Κ. Σύρρος: «Η ΝΟΔΕ δεν είναι «παραμάγαζο» κανενός πολιτικού γραφείου»

        

po-syrros-node-apologismos4
Με το βλέμμα στραμμένο στη διατήρηση της προεδρίας του στη ΝΟΔΕ μετά και από την εκλογική διαδικασία που θα γίνει την Κυριακή, ο απερχόμενος πρόεδρος Κώστας Σύρρος , μιλώντας απόψε σε εκπροσώπους τοπικών φορέων, προέβη σε έναν απολογισμό της θητείας του.
Μίλησε διεξοδικά για τις επαφές του κόμματος με τοπικούς φορείς, αναφερόμενος και στις επισκέψεις κλιμακίων της Ν.Δ κατά το προηγούμενο διάστημα στον νομό, ενώ προχώρησε σε μια σύντομη παρουσίαση των σχετικών απαντήσεων που έλαβαν φορείς όπως το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, οι Εμπορικοί Σύλλογοι Αγρινίου και Μεσολογγίου, οι δικηγορικοί Σύλλογοι κλπ σε επιστολές τους προς τους αρμόδιους Υπουργούς για μια σειρά από ζητήματα που τους απασχολούν.
po-syrros-node-apologismos1
Με τη βοήθεια προτζέκτορα παρουσίασε αναλυτικά τα θέματα που οι φορείς έθεσαν αλλά και τις σχετικές απαντήσεις που έλαβαν, ενώ με την ίδια διαδικασία παρουσίασε και τη σύνταξη του προεκλογικού προγράμματος για την Αιτωλοακαρνανία, που στοχεύει όπως εξήγησε στην Παιδεία, τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής, την Υγεία, την προστασία του πολίτη, τις υποδομές.
Ο κ. Σύρρος εξέφρασε την άποψη πως τα όσα έγιναν με τη βοήθεια της ΝΟΔΕ για τον Νομό δεν είναι λίγα, τονίζοντας παράλληλα πως η προσοχή πρέπει τώρα να στραφεί στην επόμενη μέρα.
po-syrros-node-apologismos2
Δήλωσε δε, πως υπάρχει το τελευταίο διάστημα μια στενή επικοινωνία με το Υπ. Ανάπτυξης και το ΤΑΙΠΕΔ για να προχωρήσουν επενδύσεις σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος. «Η Αιτωλοακαρνανία έχει μέρη που, εάν αναδειχτούν κατάλληλα είναι πολλοί οι επενδυτές εκείνοι που θα ήθελαν να επενδύσουν».
Μίλησε για «ανανέωση της ΝΟΔΕ» με νέους ανθρώπους, με όρεξη, πρόθυμους να προσφέρουν το καλύτερο για τον νομό.
Έκλεισε μάλιστα τονίζοντας με νόημα πως «η ΝΟΔΕ δεν είναι «παραμάγαζο» κανενός πολιτικού γραφείου» και με τη δέσμευση για προσπάθεια «να κρατηθεί η φωνή της ΝΟΔΕ ανεξάρτητη».
po-syrros-node-apologismos3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου