Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Σάλος στις Σέρρες με τον Καμμένο

katalogos_8Ενα περιστατικό σε ξενοδοχείο των Σερρών με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο κάνει το γύρο της πόλης σύμφωνα με τα Νέα που αφηγούνται σήμερα τι συνέβη.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Παπαχρήστο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συνεργάτες του βρέθηκαν στις Σέρρες την περασμένη Τρίτη. Το βράδυ, λίγο πριν καταλύσουν στα δωμάτιά τους ενημέρωσαν τον ρεσεψιονίστ να τους ξυπνήσει στις 6.30 το πρωί. Οπως και έκανε μόνο που ο Πάνος Καμμένος δεν απάντησε ποτέ στην κλήση. Γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος: «Θες γιατί… το πάπλωμα του έπεσε βαρύ, θες γιατί τα … ξίδια ήταν δυνατά, ο πρόεδρος αδύνατον να ξυπνήσει».Ο ρεσεψιονίστ ενημέρωσε τον συνεργάτη του κ. Καμμένου, τον Ντίμη Αργυρόπουλο πως ο πρόεδρος δεν απαντά, με αποτέλεσμα να συνεχίσουν να του τηλεφωνούν οι συνεργάτες του. Και πάλι όμως δεν πήραν απάντηση. Φανερά ανήσυχοι αποφάσισαν να πάρουν το κλειδί πασπαρτού από τον ρεσεψιονίστ ο οποίος μετά τις αρχικές ενστάσεις του δέχθηκε τελικά. Στη σουίτα ανέβηκαν ο κύριος Αργυρόπουλος και ο αστυνομικός της ασφάλειας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.
Γράφει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαχρήστος. «Κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση τον βρήκαν., Εκείνο που γνωρίζει όλη η πόλη και μου το μετέφεραν είναι ότι λίγη ώρα μετά ο πρόεδρος Πάνος κατέβηκε σε έξαλλη κατάσταση περνώντας γενεές δεκατέσσερις τον άτυχο ρεσεψιονίστ που «έδωσε το κλειδί». Μάταια οι άλλοι προσπαθούσαν να τον πείσουν ότι εκείνοι το ζήτησα,. Η επωδός ήταν ότι «θα του κάνω μήνυση» του ανθρώπου και άλλα πολλά τα οποία κωλύομαι να μεταφέρω εδώ γιατί δεν το επιτρέπει η αγωγή μου». Τελικά εκλήθη η Αστυνομία, πήρα τα στοιχεία του υπαλλήλου ο οποίος, σύμφωνα με τα Νέα γλύτωσε το αυτόφωρο επειδή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έπρεπε να φύγει γρήγορα για τη Θεσσαλονίκη.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου