Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Κατοχή: Συλλήψεις για εκμετάλλευση αλλοδαπών εργατών γης

        
epi-ad-aitoliasΕπτά συνολικά συλλήψεις για μαύρη εργασία και εκμετάλλευση αλλοδαπών έχουν γίνει μέχρι τώρα μετά από αιφνιδιαστικές έρευνες της Ασφάλειας Αττικής στην περιοχή της Κατοχής, που έγιναν νωρίς το πρωί σε συνεργασία με αστυνομικούς της Α/Δ Αιτωλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συλληφθεί δυο αλλοδαποί από την Ρουμανία αλλά και πέντε Έλληνες, εκ των οποίων μια γυναίκα ενώ έχουν γίνει και κατ’οίκον έρευνες.
Οι αστυνομικοί από την Αθήνα που ερευνούν την υπόθεση φαίνεται πως είχαν καταγγελίες για την εκμετάλλευση αλλοδαπών εργατών γης στην περιοχή της παραχελωϊτιδας. Να θυμίσουμε πως τα τελευταία χρονιά γίνονται διαρκώς καταγγελίες για τις συνθήκες εργασίας των αλλοδαπών στα χωράφια της περιοχής, ενώ πριν λίγα χρονιά είχε συγκλονίσει η είδηση του θανάτου ενός βρέφους στον χώρο όπου υπό άθλιες συνθήκες ζούσαν οι αλλοδαποί εργάτες, κυρίως ρομά από την Ρουμανία και την Βουλγαρία.
Στην Α/Δ Αιτωλίας κρατούνται οι συλληφθέντες αι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ εξετάζονται πάνω από δέκα αλλοδαποί εργάτες που καταθέτουν για την υπόθεση.
Από την Αστυνομία αναμένεται επίσημη ανακοίνωση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου