Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Άστατος καιρός και πτώση της θερμοκρασίας-πρόγνωση για τη δυτική Στερεά

        
epi-kairos-vroxi
Για τα νησιά του Ιονίου, την δυτική Στερεά Ελλάδα και την Ήπειρο την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου προβλέπονται βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους και κατά διαστήματα θα είναι έντονα. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου (πάνω από τα 1000 μετρά). Πρόσκαιρη ύφεση των φαινομένων το βράδυ στα βόρεια.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και από το βράδυ στα βόρεια βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Για την Τρίτη στην δυτική Στερεά Ελλάδα και ειδικότερα στην περιοχή του Αγρινίου, προβλέπεται άστατος καιρός , αρχικά με ασθενή βροχόπτωση, στη συνέχεια νεφώσεις και βροχές από το απόγευμα και μετά. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 13-14 βαθμούς Κελσίου.
Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου αρχικά λίγες νεφώσεις και ηλιοφάνεια και από το απόγευμα και μετά  υπάρχει ενδεχόμενο ασθενούς βροχόπτωσης που το βράδυ θα ενταθεί. Η θερμοκρασία σε νέα πτώση την Τετάρτη στην περιοχή του Αγρινίου θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς. Την Πέμπτη προβλέπονται ασθενείς βροχοπτώσεις.
Η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει κι άλλο ειδικότερα ως προς τις ελάχιστες τιμές της, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, όταν θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε συνδυασμό με βοριάδες
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου