Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Σκέτη ποιότητα μερικοί πολιτικοί μας ρε παιδί μου!

        
IΤη μία ένας πολιτικός παίρνει έναν τοπικό δημοσιογράφο και του λέει για το σπίτι του, την οικογένειά του κλπ.κλπ. Τον αρχίζει και στα μπινελίκια και μόλις ακούει τον «αντίπαλο» να του λέει να του τα πει από κοντά ανακρούει πρύμναν, κοινώς βαράει μεταβολή.
Την άλλη έτερος πολιτικός, σφόδρα προοδευτικός αυτός, παίρνει γιατί δεν του αρέσει μια δημοσκόπηση και λέει «κατέβασέ την να μην έχουμε άλλα». Πέφτει η σχετική κουβέντα, το γυρίζει και κείνος στο καλαματιανό.
Την… παράλλη άλλος- «επιφανής» αυτοδιοικητικός αυτός -παίρνει εκδότη και του λέει να «κατεβάσει» κάτι από site που δεν του άρεσε γιατί αλλιώς «θα τον σκίσει από άλλο site!». «Έχω περιέργεια να δω με ποιο site εξισώνεις τον εαυτό σου» έλαβε απάντηση από τον εκδότη. Ούτε που ξέρω τι απέγινε το θέμα, ούτε και έχει σημασία… τα γεγονότα πάντως είναι πραγματικά και πρόσφατα στην περιοχή.
Δεν είναι εκεί όμως το ζήτημα. Το ερώτημα είναι πως έχουν μάθει έτσι και τι πρέπει να γίνει. Να διαβάζουν αυτά που θέλουν;
Άλλο να πάρεις και να διαμαρτυρηθείς. Να πεις «κοιτάξτε κύριε αποτέτοιε, με έχετε αδικήσει γι” αυτόν και γι” αυτόν το λόγο. Θέλω να γράψετε την δική μου εκδοχή. Ή θέλω να επανορθώσετε. Ή να επανορθώσεις, βρε παιδάκι μου (για να μιλάμε και στον ενικό)». Αλλά όχι. Μπινελίκια, θα σε κάνω, θα σε ράνω, λίγο σεξ μέσα, πολλή βια και πολλά απωθημένα. Αλλά αυτά τα κάνουν άλλοι καλύτερα, δεν είναι επίπεδο για αντιπροσώπους του λαού. Πως το λένε τώρα τις γιορτές…Μας τα “παν άλλοι!
ο Μαντουμαδόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου