Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Αστέρι μου λαμπρό!

Το φεγγάρι του Τερζή είναι «χλωμό». Το αστέρι, όμως, του... Αστέρα Τρίπολης είναι στα καλύτερά του! Οι Αρκάδες επικράτησαν 3-0 του Παναιτωλικού και εδραιώνονται στην πεντάδα του πρωταθλήματος.

Αστέρι μου λαμπρό!
Action Images
 


Παίρνει φορά με πατημένο γκάζι ο Αστέρας Τρίπολης! Οι Αρκάδες πέτυχαν τη δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα (για πρώτη φορά φέτος), επικρατώντας 3-0 του Παναιτωλικού μέσα στο «σπίτι» τους!

Από το πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν προβάδισμα δύο γκολ, χάρη στα τέρματα των Ντε Μπλάσις (1’) και Ζησόπουλου (25’), ενώ το... over έγινε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα με τον Καράσκο.

Στους 21 βαθμούς οι νικητές που εδραιώνονται στην πεντάδα κι ενώ έχασαν πέναλτι με τον Ουσέρο (54’), στους 17 έμειναν τα «καναρίνια» που είχαν και δύο δοκάρια!


Το ματς


Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε «ζεστά». Ξεκίνησε... καυτά! Διότι πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης το είχε ήδη «κολλήσει»! Η άμυνα του Παναιτωλικού δεν αντέδρασε σωστά, ο Καράσκο σέντραρε και ο Ντε Μπλάσις δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έγραψε το 1-0, με έκτο φετινό του τέρμα! Τα λεπτά περνούσαν χωρίς κάτι ιδιαίτερο, με τον Παναιτωλικό να... τραβά τα μαλλιά του στο 23’, όταν το σουτ του Καλί σταμάτησε στο δοκάρι –κι ενώ την βρήκε ο Ερνάντεζ-, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Κι αυτό δεν ήταν τίποτα, γιατί δύο λεπτά αργότερα τα πράγματα έγιναν... καταστροφικά! Γιατί μόνο έτσι χαρακτηρίζεται το γεγονός πως εκεί που τα «καναρίνια» θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν, όχι μόνο δεν το πέτυχαν, αλλά δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα. Ο Ράφαελ δεν έκανε σωστή έξοδο ή μάλλον έκανε... τραγική, ο Ζησόπουλος δεν «συγχώρησε» το λάθος και προ κενής εστίας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Με αυτό το σκορ οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, αφού τα εναπομείναντα λεπτά δεν έκρυβαν συγκινήσεις.

Στο 54’ οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να «τελειώσουν» οριστικά την αναμέτρηση, όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καλί στον Μπαράλες, όμως ο Ράφαελ έπεσε και απέκρουσε στην γωνία του! Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους Αρκάδες να πετύχουν τελικά το τρίτο τους τέρμα! Έτσι, στο 60’ κι έπειτα από ωραία συνεργασία ο Ουσέρο τροφοδότησε τον Καράσκο και εκείνος με εν κινήσει σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και ουσιαστικά «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του!

Προφανώς τον νικητή τον είχαμε ήδη μάθει. Το σκορ βέβαια θα μπορούσε κάλλιστα να είχε αλλάξει, αφού στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες τους να πετύχουν –τουλάχιστον- το γκολ της τιμής! Ωστόσο, ο Ερνάντεζ όταν χρειάστηκε, δήλωσε «παρών» στα σουτ των Κούσα και Μπόγιοβιτς, ενώ και στο 82’ ακούμπησε την μπάλα και με την βοήθεια του δοκαριού, έβγαλε το σουτ του Θεοδωρίδη, με το σκορ να παραμένει στο 3-0. Όπως κι έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Βοσκάκη, που έδωσε εύκολη σχετικά νίκη στον Αστέρα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (65’ Σέτι), Μπαράλες (73’ Χουάνμα), Ντε Μπλάσις (38’ Ναβάρο), Καράσκο

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γκρατσίνι, Μπακασέτας

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μελισσάς (57’ Μπόγιοβιτς), Καλί, Κούσας, Γοδόι, Σίλβα Τζούνιορ (69’ Μουμίν), Μπακάκης, Καμαρά, Θεοδωρίδης, Μπελόν (33’ Ιωάννου)

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Δάρλας, Άσκες, Καλογέρης            .sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου