Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Πληθώρα κλοπιμαίων σε καταυλισμούς ρομά στο Αγρίνιο (φωτο)

        
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή, πραγματοποίησε σήμερα (28-11-2013) το πρωί, μία ακόμα αστυνομική εξόρμηση σε καταυλισμούς.
 Στην εξόρμηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καταυλισμούς Ρομά στις περιοχές Δοκίμι και Αη Βασιλιώτικα του Αγρινίου, συμμετείχαν Αστυνομικοί της Ασφαλείας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Διμοιρίας Υποστήριξης. Η ευρεία αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, με τα παρακάτω αποτελέσματα :
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ελέγχθηκαν :Πενήντα πέντε άτομα και δεκαεννέα οχήματα.
Προσήχθησαν : Δώδεκα άτομα στις Αστυνομικές Υπηρεσίες.
Συνελήφθη : Ένα άτομο για κατοχή ναρκωτικών.
Διενεργήθηκαν: Επτά κατ’ οίκον έρευνες.
Κατασχεθήκαν : Πολλές οικοσυσκευές και εργαλεία καθώς και νωπά κρέατα (κοτόπουλα) τα οποία ήταν προϊόντα κλοπής από αγροκτήματα και αγροικίες της περιοχής.
Σχηματίστηκαν : τρεις δικογραφίες σε βάρος ατόμων για διάπραξη κλοπών.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. Παράλληλα στα πλαίσια των καθημερινών ελέγχων που ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου για την εξιχνίαση κλοπών σχηματίστηκε χθες (27-11-2013) το απόγευμα, δικογραφία και σε βάρος τέταρτου ατόμου, για διάπραξη κλοπών καθότι σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί σε αποθήκη και στο αυτοκίνητο του στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά στο Αγρίνιο βρήκαν και κατέσχεσαν επίσης, πληθώρα κλοπιμαίων μέρος των όποιων έχει ήδη αποδοθεί.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤα κλοπιμαία που δεν έχουν έως τώρα ταυτοποιηθεί φυλάσσονται στο Αστυνομικό Μέγαρο Ακαρνανίας και οι πολίτες οι οποίοι έχουν πέσει θύματα κλοπών μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου στους τηλεφωνικούς αριθμούς 26410-30168 και 26410-22520.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
Οι Αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχισθούν αμείωτα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου