Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Τεστάρει Νταλμά ο Παναιτωλικός

Τον Βίλφρεντ Νταλμά θα δοκιμάσει αυτές τις μέρες ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Τεστάρει Νταλμά ο Παναιτωλικός
 


Στις προπονήσεις του Παναιτωλικού συμμετέχει από χθες ο Βίλφρεντ Νταλμά. Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον Γάλλο μέσο και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για ποιοτικό παίκτη. Ωστόσο, στην ομάδα του Αγρινίου θέλουν να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται και αν μπορεί να βοηθήσει μέσα στη σεζόν. Εφόσον, πείσει και αποκτηθεί θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί από την 1η Ιανουαρίου.

Ο 31χρονος κεντρικός χαφ έχει μείνει χωρίς ομάδα από το τέλος της περασμένης σεζόν, όταν και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Μπολουσπόρ στο τούρκικο πρωτάθλημα. Πάντως, όλο αυτόν τον καιρό προπονούταν με ομάδες της χώρας του. Έχει περάσει μεταξύ άλλων από Ναντ, Μαρσέιγ, Σταντάρ Λιέγης, Μπριζ και Λέτσε, ενώ συνολικά έχει αγωνιστεί σε δώδεκα συλλόγους. Είναι αδερφός του Στεφάν Νταλμά που έχει παίξει στην Ίντερ.

Ο Νταλμά είναι γνωστός στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό, καθώς τη σεζόν 2009-10 αντιμετώπισε με τη Σταντάρ Λιέγης τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» για τους ομίλους του Champions League, όταν και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 2-1, αλλά στο εκτός που η ομάδα του νίκησε 2-0, δεν αγωνίστηκε. Ενώ, την ίδια χρονιά έπαιξε και κόντρα στον Παναθηναϊκό για τους «16» του Europa League στο ΟΑΚΑ, με τους Βέλγους να επικρατούν με 3-1 και στη Λιέγη με 1-0, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση.
.sport-fm.gr
Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου