Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Σε φοιτητικό αμφιθέατρο-ρινγκ μετέτρεψαν (και) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την Περιφέρεια Αττικής (video)

 

Ένταση και διαπληκτισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, ανάμεσα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη και Δημήτρη Τσουκαλά και μέλη της πλειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου, μεταξύ των οποίων και ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός.


Αιτία της διαφωνίας ήταν η μελέτη των περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την ιδιωτικοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης, η οποία και υπερψηφίστηκε.

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε σε ψηλούς τόνους το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τον κ. Σγουρό να καταγγέλλει πως ένας «περιφερόμενος θίασος μπαχαλάκιδων» που προέρχεται από την «πλευρά» του ΣΥΡΙΖΑ και καθοδηγούταν από τον κ. Τσουκαλά προσπάθησε «σκόπιμα» να μετατρέψει το περιφερειακό συμβούλιο σε «ρινγκ».

Σημείωσε δε πως ο κ. Τσούκαλας προσπάθησε να τον σπρώξει και κατήγγειλε ότι τα «20 άτομα» που συμμετείχαν στις ταραχές δεν ήταν κάτοικοι Βουλιαγμένης.


Πηγή: ΣΚΑΙ

Σχόλιο Παραπολιτικής: Εύχομαι να είναι αυτός ο πάτος και να μην δούμε ακόμα χειρότερες στιγμές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να ντρέπεται εδώ και καιρό για την ανοχή που δείχνει σε ανθρώπους όπως ο Στάθης Παναγούλης αλλά αντίστοιχα και για ότι γοητεύει καθεστωτικούς αρχισυνδικαλιστές του παρελθόντος όπως ο Δημήτρης Τσουκαλάς.

Φαίνεται δυστυχώς ότι δεν μπορούν με τίποτα να ξεκολλήσουν από τον τρόπο σκέψης και τις πρακτικές ενός κόμματος διαμαρτυρίας του 4%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου