Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ο Ράφαελ MVP της 9ης αγωνιστικής!

        
sup-rafaelΟ τερματοφύλακας της ομάδας μας Ράφαελ αναδείχτηκε νικητής στην πρώτη ψηφοφορία που έγινε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Παναιτωλικού, για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή στο νικηφόρο παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής.
Ο Ράφαελ, που με τη σταθερότητα η οποία τον διακρίνει, αλλά και δύο πολύ σημαντικές επεμβάσεις με τις οποίες κράτησε το προβάδισμα που είχε η ομάδα στο σκορ συμβάλλοντας καθοριστικά στη νίκη με 4-0, συγκέντρωσε ποσοστό ψήφων που ξεπέρασε το 40% όσων συμμετείχαν στην ψηφοφορία.
Στον νικητή της ψηφοφορίας Ράφαελ θα απονεμηθεί το βραβείο από τον εκπρόσωπο του επίσημου χορηγού μας, του Πρακτορείου ΟΠΑΠ “Η γωνιά της τύχης” και του café ΠΑΝΘΕΟΝ, κ. Κουτσομπίνα, σε λιτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη 1.15 το μεσημέρι της Παρασκευής στο χώρο της επιχείρησης (Πανεπιστημίου 56 Αγρίνιο).
Ο Ράφαελ θα είναι στη διάθεση των εκπροσώπων των Μέσων Ενημέρωσης για δηλώσεις στο τέλος της εκδήλωσης.
Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP θα συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια και την απονομή των βραβείων στους νικητές θα πραγματοποιήσουν χορηγοί της ομάδας μας ή εκπρόσωποι οργανώσεων και φορέων με κοινωνική προσφορά.
http://www.panetolikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου