Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Προληπτικές δράσεις της Αστυνομίας σε Πάτρα – Ναύπακτο

        
koi-elas-prolipsi-endooikogeneiaki2Στο πλαίσιο των προληπτικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και μετά από προσκλήσεις του Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ (Κ.Ο.Π.Α.) Πάτρας και του Κέντρου Εκπαίδευσης και Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (Κ.Ε.Μ.Ο.Π.) Ναυπάκτου, καταρτισμένοι αξιωματικοί μας συμμετείχαν σε εκδηλώσεις των φορέων αναπτύσσοντας κρίσιμα θέματα που απασχολούν το κοινωνικό ενδιαφέρον.
Ειδικότερα ο Αστυνόμος Β΄ ΝΙΑΡΟΣ Σπυρίδωνας της Τροχαίας Πατρών, σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στις εγκαταστάσεις του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Πατρών μετά από πρωτοβουλία του Κ.Ο.Π.Α. Πάτρας, για τα 10 χρόνια από την ίδρυσή του, παρουσία πολλών φορέων της πόλης και μελών του ενημέρωσε τους πολίτες για τη σχέση ανάμεσα στο αλκοόλ και τα τροχαία ατυχήματα, παρουσιάζοντας συγχρονως και στατιστικά στοιχεία.
koi-elas-prolipsi-endooikogeneiaki1
Παραλληλα, η Ψυχολόγος της Ελληνικής Αστυνομίας Υπαστυνόμος Α΄ (ΥΓ) ΧΑΣΑΠΗ Θεοδώρα, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε προχθές το απόγευμα το Κ.Ε.Μ.Ο.Π. Ναυπάκτου, για τη βία και τους πολλαπλούς τρόπους έκφρασης της, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών ανέπτυξε το μείζον ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας δίνοντας ταυτόχρονα και πρακτικές συμβουλές αντιμετώπισης του.
«Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα συνεχίσει να είναι αρωγός, συνεργαζόμενη με όλους τους φορείς της περιοχής μας, για την πραγματοποίηση κοινωνικών δράσεων οι οποίες αποσκοπούν στην ενημέρωση των πολιτών και στην πρόληψη της εγκληματικότητας.», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση τύπου της Γ.Α.Δ. της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου