Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Διπλή βράβευση για τον Γιώργο Θεοδωρίδη από την Τεχνική Εταιρία Kapsalis

        
panai-theodoridis-vravefsi2Στα γραφεία της Τεχνικής Εταιρίας Kapsalis, που είναι Χρυσός Υποστηρικτής του Παναιτωλικού, έγινε το μεσημέρι η απονομή του βραβείου του καλύτερου γκολ της 12ης αγωνιστικής στον Γιώργο Θεοδωρίδη. Το γκολ που σημείωσε ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού στον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, ήρθε πρώτο (με ποσοστό 69,78%) στις προτιμήσεις όσων συμμετείχαν στον διαγωνισμό που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.
panai-theodoridis-vravefsiΤην απονομή του βραβείου έκανε ο κ. Παναγιώτης Καψάλης, εκπροσωπώντας την Τεχνική Εταιρία Kapsalis η οποία έχει μελετήσει και κατασκευάσει σημαντικά έργα τα προηγούμενα χρόνια, τόσο στο γήπεδο Παναιτωλικού, όσο και στο EMILEON.

Ο νικητής του διαγωνισμού Best Goal Γιώργος Θεοδωρίδης ρωτήθηκε για το γκολ που σημείωσε: «Ήταν σε ένα σημείο που η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Βρήκα το χώρο και σούταρα πιστεύοντας ότι θα σκοράρω. Θα το θυμόμασταν αλλιώς αν η ομάδα κέρδιζε και εγώ θα το χαιρόμουνα περισσότερο. Χαίρομαι που άρεσε στον κόσμο που το ψήφισε και είναι μεγάλη τιμή αυτό το βραβείο για εμένα».
Όταν του ζητήθηκε να απαντήσει πού αφιερώνει το βραβείο, είπε: «Στη γυναίκα μου που με στηρίζει και στην οικογένειά μου. Οι συγγενείς των ποδοσφαιριστών είναι κοντά τους και βοηθούν, οπότε το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να τους το αφιερώσω. Επίσης ευχαριστώ τον κ. Καψάλη που χρόνια τώρα στηρίζει την ομάδα και εμάς».
panai-theodoridis-vravefsi1Για τους στόχους του Παναιτωλικού: «Ο αρχικός στόχος μας είναι η σωτηρία. Παραμένουμε προσγειωμένοι και θέλουμε να σωθούμε όσο το δυνατόν συντομότερα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πιστεύουμε ότι ομάδα μας μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που κάνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή μας και νομίζω πως δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα».
Ο κ. Παναγιώτης Καψάλης στις δηλώσεις που έκανε κατά την εκδήλωση απονομής του βραβείου είπε: «Ο Γιώργος με την ποιότητά του και την απόδοσή του μας έχει συνηθίσει σε όμορφα γκολ στο παρελθόν. Αυτό που σημείωσε στην Ξάνθη ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ και δίκαια επιβραβεύεται σήμερα. Θέλω να τον συγχαρώ και εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου και του εύχομαι να έχει ανάλογη συνέχεια στο υπόλοιπο της σεζόν και γενικότερα στην καριέρα του. Όλοι μας στηρίζουμε την προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ Παναιτωλικός εδώ και χρόνια, ελπίζοντας ότι θα δούμε την ομάδα να πραγματοποιεί ένα βήμα παραπάνω».
panai-theodoridis-vravefsi3Στην ίδια εκδήλωση απονεμήθηκε το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού στο παιχνίδι με την Ξάνθη, στον διαγωνισμό που διοργανώνεται κάθε αγωνιστική μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ Παναιτωλικός. Ο Γιώργος Θεοδωρίδης επιλέχτηκε από τους φιλάθλους που ψήφησαν με ποσοστό 83%. Την απονομή έκανε ο κ. Καψάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου