Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Handball: Παραμένουν στην κορυφή οι άνδρες του Παναιτωλικού

 


Νέα νίκη στην δεύτερη αγωνιστική του Β΄ Γύρου για το Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Ελλάδος πήρε εύκολα ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.
Αυτή τη φορά αντίπαλός του ήταν η άλλη ομάδα της Φλώρινας «Ακαδημία των Σπόρ». Κατάφερε έτσι και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, μόνος πρώτος με 18 βαθμούς σε 10 αγώνες.
Στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Αμυνταίου ο Παναιτωλικός αν και αυτή τη φορά παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, κατάφερε να πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης μπροστά σε περισσότερους από 150 θεατές.
Όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό και προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να προσφέρουν στην ομάδα.
Η ομάδα του Αγρινίου αν και μπήκε μουδιασμένα στην αρχή του αγώνα και έχασε πολλά εύκολα σουτ, έπαιξε γρήγορο HANDBALL και πείρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παίζοντας δυνατή άμυνα κατάφερε και έτρεξε στην επίθεση πετυχαίνοντας πολλά γκολ στον αιφνιδιασμό. Απέναντι σε οργανωμένη άμυνα όταν χρειάστηκε έβρισκε ξανά τις λύσεις που της επέτρεπαν να σκοράρει. Ακόμα και όταν οι αντίπαλοί άλλαξαν την άμυνά τους και προσπάθησαν να κλείσουν τον Παναιτωλικό, με προσωπική άμυνα (man to man) δεν τα κατάφεραν αφού υπήρχε αντίδραση και με συνεργασίες παικτών διατηρήθηκε και μεγάλωσε την διαφορά του σκορ.
Το σκορ εξελίχθηκε ως εξής: 5΄: 0-0, 10΄: 1-2, 15΄: 2-6, 20΄: 3-9, 25΄: 6-10 και 6-13 ημίχρονο.
Στο 35΄: 8-16, 40΄: 9-18, 45΄: 12-20, 50΄: 13-21, 55΄: 14-24. Το παιχνίδι τελείωσε 16-28.
Αγωνίστηκαν οι: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠ, ΡΑΙΚΟΣ ΣΠ. & ΜΠΑΖΟΥΛΑΣ Β. (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ), ΔΗΜΟΥ ΧΡ., ΠΥΡΠΥΡΗΣ Λ., ΡΑΠΤΗΣ Π., ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Κ., ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΝΤΑΟΥΡΟΣ Ι., ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ Ι., ΡΑΙΚΟΣ Κ.
Σκόραραν οι: ΔΗΜΟΥ ΧΡ. πρώτος σκόρερ με 7. Από 4 γκολ πέτυχαν οι: ΡΑΠΤΗΣ Π., ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Κ., ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ., & ΡΑΙΚΟΣ Κ. 3 γκολ έβαλε ο ΝΤΑΟΥΡΟΣ Ι. & 2 γκολ ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου