Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

«Πυρά» Πεταλωτή στην κυβέρνηση και την ΝΔ για την Cosco: Όλοι κάνουν το ίδιο! – Αποσιωπάται η κουτοπονηριά

«Καρφώνει» την κυβέρνηση για την γκάφα με την Cosco ο Γιώργος Πεταλωτής. 

Με ανάρτηση του στο facebook, ο Γιώργος Πεταλωτής κάνει λόγο για «κουτοπονηριά» από μέρους της κυβέρνησης που την τσάκωσαν οι Κινέζοι ενώ παράλληλα ο Δρίτσας δεν παραιτήθηκε.
«COSCO και λοιπές πολιτικές δυνάμεις …
Οσο κι αν δεν το χωράει ο νους , η κυβέρνηση έπαιξε με τον πιο παιδαριωδώς κουτοπόνηρο τρόπο στις πλάτες της αξιοπιστίας της χώρας στο θέμα του ΟΛΠ – COSCO.
Αποσιωπάται όμως πλήρως οτι την κουτοπονηριά αυτή την τσάκωσαν οι Κινέζοι και ουδείς εγχώριος που προσδοκά να διαδεχθεί κατά τα άλλα τον Δρίτσα και τους λοιπούς.
Παρά το γεγονός οτι η σύμβαση αυτή έχει τεράστια σημασία απο πολλές πλευρές , οικονομική – πολιτική – διεθνών μας σχέσεων – αναπτυξιακή – εργασιακή , παρά το γεγονός οτι προηγήθηκε προφανώς η επεξεργασία στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής πριν έλθει στην Ολομέλεια και αποκαλυφθεί η ματσαραγγιά, άρα την «μελέτησαν » οι Εισηγητές Βουλευτές όλων των κομμάτων , οι αντίστοιχοι τομεάρχες τους και οι επιστημονικοί σύμβουλοι που έχουν τα κόμματα αφού πρόκειται για θέμα υψηλής σημασίας .
Και ειδικά η ΝΔ , η πρώτη των δημοσκοπήσεων που ζητά και εκλογές και πρωτοστατεί στα «παραιτηθείτε » με πρώην και μέλλοντες υπουργούς Ναυτιλίας , με εφοπλιστικά λόμπυ στους κόλπους της , για άλλη μια φορά δεν πήρε χαμπάρι τι γίνεται . Η «αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση εξουσίας » περιορίστηκε στην καταγγελία οτι άλλα έλεγε προεκλογικά ο Τσίπρας και άλλα κάνει. Ξεσήκωσε ή έριξε και μερικά τσιτάτα καλαμπουρτζίδικα απο τα social media και έπραξε το χρέος της .
Ολα τα κοινοβουλευτικά κόμματα έκαναν το ίδιο , απλώς η ΝΔ και δυνατότητες έχει περισσότερες για επεξεργασία συμβάσεων και νομοσχεδίων αλλά και μεγαλύτερη ευθύνη αφού τυπικά τουλάχιστον είναι αξιωματική αντιπολίτευση , πέραν του γεγονότος οτι μόλις πριν δυό μήνες ανακοίνωσε και μια δεκάδα αξιόλογων επιστημόνων , οι μισοί απο τους οποίους προέρχονται απο τον «κεντροαριστερό » χώρο , ως επικεφαλής τομέων της και προφανώς και εν καιρώ υπουργοποιήσιμων …»
COSCO και λοιπές πολιτικές δυνάμεις ...
´Οσο κι αν δεν το χωράει ο νους , η κυβέρνηση έπαιξε με τον πιο παιδαριωδώς κουτοπόνηρο τρόπο στις πλάτες της αξιοπιστίας της χώρας στο θέμα του ΟΛΠ - COSCO.
Αποσιωπάται όμως πλήρως οτι την κουτοπονηριά αυτή την τσάκωσαν οι Κινέζοι και ουδείς εγχώριος που προσδοκά να διαδεχθεί κατά τα άλλα τον Δρίτσα και τους λοιπούς.
Παρά το γεγονός οτι η σύμβαση αυτή έχει τεράστια σημασία απο πολλές πλευρές , οικονομική - πολιτική - διεθνών μας σχέ...
Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου